Connect with us

algemeen

Yvonne Coldeweijer onthult: ‘Najib Amhali heeft meerdere affaires met vrouwen’

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent ook de terugkeer van Yvonne Coldeweijer in de schijnwerpers.

Voor bekende Nederlanders brengt dit vaak onzekerheid met zich mee, aangezien ze zich afvragen wanneer Yvonne haar kritische blik op hen zal richten. Vandaag staat comedian Najib Amhali in het middelpunt van de belangstelling.

Najib Amhali, bekend om zijn grappen en komische talent, heeft echter ook een minder grappige kant. Volgens Yvonne beschuldigt ze hem van het bedriegen van zijn vrouw, wat voor een getrouwde man zeker niet netjes is.

Volgens Yvonne, die als kersverse moeder kampt met slapeloze nachten, zou Najib dit al geruime tijd doen, voornamelijk tijdens bijeenkomsten van zijn eigen groep van Cocaïne Anonymous.

Het schijnt dat Najib sinds 2021 een affaire heeft met een van zijn cliënten, met wie hij wekelijks contact heeft. In 2022 begonnen er opvallend veel parkeerboetes bij zijn huis in Haarlem te verschijnen, wat zijn vrouw ongetwijfeld vreemd vond.

Het wordt echter nog gecompliceerder, want Najib heeft zijn minnares blijkbaar een baan aangeboden. Yvonne meldt dat de minnares momenteel in de kliniek werkt waar Najib betrokken is, en het personeel daar is op de hoogte van de affaire.

Dit heeft tot verontwaardiging en onenigheid geleid over haar aanwezigheid op de werkplek. Vorig jaar onthulde Yvonne al dat Najib berucht was als ontrouwe echtgenoot, en ze had gehoord dat hij erg bezorgd was over de mogelijke onthulling van zijn escapades.

Coldeweijer sluit haar verhaal af met de opmerking: “Het lijkt erop dat dit hem er niet van heeft weerhouden om door te gaan met deze praktijken.

Maar zelfs het aanbieden van een baan aan je minnares… dat getuigt pas echt van gebrek aan respect voor je vrouw.” In zijn biografie gaf Najib ooit toe dat hij een affaire had gehad met zangeres Hind tijdens zijn huwelijk met zijn vorige vrouw.

Hij verklaarde: “We spraken met elkaar, kusten een keer en werden min of meer verliefd. Ja, ik ben vreemdgegaan. We ontmoetten elkaar een paar keer op geheime locaties.”