Connect with us

algemeen

Kan jij achterhalen wat deze bizarre voorwerpen zijn?

Reddit-gebruikers hebben afbeeldingen gedeeld van vreemde en wonderlijke objecten die ze hebben ontdekt. Echter, veel mensen zijn verward over de exacte aard van deze voorwerpen! Lees verder om de bizarre objecten te ontdekken die het internet versteld doen staan…

Deze metalen veer met roze plastic uiteinden was voor velen in eerste instantie verwarrend. Maar wat blijkt, het is een uniek apparaat voor haarverwijdering. Net als een pincet trekt het de haren uit de wortel door te plukken, waarbij het ongewenste haren verwijdert door over het gebied te rollen. Au!

 Daarna was er een enigszins suggestief uitziend glazen object, door een Redditor beschreven als “van gedraaid glas en het lijkt op een schroef. Het heeft twee uitstekende ankerpunten en een inkeping aan de bovenkant.”
Iemand vond dit object blijkbaar in de buurt van een elektrisch bord aan een gebouw. Het bleek uiteindelijk een neonlichtsteun te zijn, tot grote verrassing van veel Redditors die iets anders in gedachten hadden…

 Dit leren peddelachtige ding met een riem om de rug van de hand heeft velen in verwarring gebracht over het doel ervan. Uiteindelijk onthulde iemand dat het een Blackjack heet en wordt gebruikt voor zelfverdediging.

Deze kleine metalen kroon zorgde voor veel verwarring, omdat de gebruiker het beschreef als “8.9 cm hoog, verzilverd, dun materiaal. In de vorm van een kroon.” Iemand legde uit dat het een lepelhouder is die aan de rand van een kom wordt gehangen.

Een van de meer twijfelachtige voorwerpen was deze vreemde gewatteerde satijnen doek met linten aan weerszijden en een gat in het midden.
Veel mensen vroegen zich af of het werd gebruikt om een schoonheidsartikel in te wikkelen of zelfs als maandverband, maar één persoon legde uit dat het eigenlijk een hangerbeschermer is. Deze wordt op houten kleerhangers geplaatst om te voorkomen dat kledingstukken eraf glijden.