Connect with us

algemeen

Serieuze tegenslag voor de Bevers: Een situatie zonder glimlach

Recentelijk is in de entertainmentwereld het nieuws naar buiten gekomen dat het luxe appartement van de bekende zanger John de Bever een nieuwe eigenaar heeft gekregen.

Ondanks het hartverscheurende nieuws, blijft John de Bever positief en zegt hij vastberaden door te gaan. Het verkoopproces kende enkele verrassingen, waaronder een lagere slotverkoopprijs dan aanvankelijk verwacht.

Het appartement, oorspronkelijk aangeboden voor 575.000 euro, is uiteindelijk verkocht voor 540.000 euro. Dit betekent een daling van 35.000 euro ten opzichte van de vraagprijs.

In 2020 kocht de Bever het appartement voor 465.000 euro, met een hypotheek van 558.000 euro. Na verkoop en aflossing van de hypotheek bedraagt het nettoverlies ongeveer 18.000 euro.

Ondanks deze financiële tegenvaller blijft John de Bever optimistisch.

John en zijn partner hebben onlangs een nieuw, groter en luxueuzer appartement betrokken. Dit nieuwe appartement kenmerkt zich door een moderne keuken met inbouwapparatuur en een balkon met uitzicht op een golfbaan. Een parkeergarage biedt extra gemak voor het veilig stallen van voertuigen.

Het appartement beschikt ook over een speciale werkruimte voor thuiswerkers en twee stijlvol ingerichte slaapkamers, waarvan één met een kleedruimte.

Het grote terras aan de zijde van de golfbaan zorgt voor een prachtig uitzicht en privacy. Daarnaast is het appartement voorzien van gedeeltelijke vloerverwarming en twee parkeerplekken in de ondergrondse garage.