Connect with us

algemeen

“Trouwplannen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen bevestigen sterke band”

Toen Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, resulteerde dit in het beëindigen van zijn relatie met Linda de Mol.

Echter, in het afgelopen jaar is duidelijk geworden dat de twee weer samen zijn, en volgens het medium Liesbeth van Dijk, staat er iets groots te gebeuren in 2024 – namelijk een huwelijk.

Jeroen Rietbergen heeft snel zijn fouten toegegeven en erkende dat hij te ver was gegaan. Linda beëindigde de relatie en Jeroen begaf zich naar een buitenlandse kliniek om aan zichzelf te werken.

Nu Jeroen echter weer in Nederland is, wordt hij vooral in het gezelschap van Linda gezien. En recentelijk zijn ze samen gespot, wat de indruk wekt dat Linda en Jeroen weer samen zijn.

Volgens medium Liesbeth van Dijk zijn Linda en Jeroen eigenlijk nooit echt uit elkaar geweest.

Er was slechts een korte periode waarin ze geen contact hadden. Linda heeft weliswaar geprobeerd Jeroen uit haar leven te bannen, maar diep van binnen bleef ze van hem houden.

Linda de Mol

Nu schijnt de relatie tussen Jeroen en Linda sterker te zijn dan ooit tevoren. Liesbeth voorspelt zelfs dat ze in de loop van het nieuwe jaar hun huwelijk zullen aankondigen.

De therapie heeft Jeroen geholpen om zijn fouten in te zien en hij zal niet meer in de fout gaan.

Linda en Jeroen hebben veel gesprekken gevoerd over wat er is gebeurd, en ondanks alle ellende hebben ze ervoor gekozen om samen verder te gaan.

linda-wintermaand