Connect with us

algemeen

Verdrietig Jet de Nijs: ‘We klampen ons aan elkaar vast en begrijpen elkaar’

Op Instagram deelt een aangeslagen Jet de Nijs een emotioneel bericht, wat diepe indruk maakt op velen.

Rob en Jet de Nijs De muzikale carrière van Rob de Nijs begon op zijn negentiende, toen hij met zijn band ‘Rob de Nijs en de Lords’ een talentenjacht won.

Dit betekende het begin van een succesvolle zangloopbaan voor Rob, die al snel in een stroomversnelling raakte. De jaren vlogen voorbij terwijl Rob hit na hit scoorde, en zo gingen er meer dan 60 jaar voorbij.

Toen Rob de respectabele leeftijd van 79 jaar bereikte, besloot hij zijn microfoon aan de wilgen te hangen.

Rob de Nijs heeft drie zoons. Zijn oudste twee, Robbert en Yoshi, kreeg hij met zijn voormalige partner Belinda. Zijn jongste zoon, Julius, werd geboren uit zijn huidige huwelijk met Jet.

Een Slopende Ziekte Na de diagnose Parkinson ging de gezondheid van Rob de Nijs snel achteruit. De zanger belandde in een rolstoel en moest steeds meer van zijn fysieke gezondheid opofferen.

Dit is een moeilijk proces, niet alleen voor Rob, maar ook voor zijn naaste familie. Jet had eerder aan VROUW Magazine laten weten: ‘Daar horen gevoelens van boosheid, machteloosheid en verdriet ook bij. Rob kan niet meer lopen en gaat bijna nergens meer naartoe.’

Een paar dagen geleden vierde Rob zijn 81e verjaardag. Op die dag besloot Jet een ontroerende boodschap te delen op sociale media. Ze schreef onder andere: ‘Ieder jaar houd ik meer van jou…’

‘We houden elkaar stevig vast…’ Terwijl de feestdagen achter ons liggen en 2024 van start is gegaan, beginnen veel Nederlanders het nieuwe jaar met goede moed en volgen ze hun goede voornemens. Hoewel sommige mensen enthousiast het nieuwe jaar omarmen, brengt dit voor de familie Nijs een zware last met zich mee. Op Instagram deelt Jet een prachtige fotocollage en schrijft ze een aangrijpende tekst…

Het is nu 1 januari. Overal is vuurwerk en feestgedruis. De beste wensen stromen binnen, waarin gezondheid en voorspoed worden gewenst. Melancholie overvalt me. Onze wensen zijn bescheiden maar tegelijkertijd immens groot. We houden elkaar stevig vast en realiseren ons… “de tijd is nu.”

De reacties stromen binnen voor Jet, en veel van haar volgers vinden haar woorden uiterst herkenbaar. Haar post raakt dan ook diep. Hieronder zie je de post van Jet.