Connect with us

algemeen

Zanger Wolter Kroes betrokken bij zwaar auto ongeluk

Zanger Wolter Kroes is dinsdagmiddag betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Wormerveer. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident dat zich voordeed rond 14.30 uur op een kruispunt op de N246 richting Beverwijk.

Hoewel de voertuigen aanzienlijke schade opliepen, kwamen beide bestuurders er zonder lichamelijke verw0ndingen vanaf.

De Mercedes van Wolter Kroes liep echter flinke schade op aan de bumper en motorkap, een extra bittere pil gezien het feit dat hij deze auto pas sinds oktober 2022 in bezit had.

Als gevolg van het ongeluk werd de weg tijdelijk afgesloten, en er waren twee bergingsvoertuigen nodig om de beschadigde auto’s te verwijderen.

Wolter Kroes staat bekend om zijn bekende hits, waaronder “Ik heb de hele nacht liggen dromen,” “Niet normaal,” en “Viva Hollandia.”

Ondanks dit incident hopen fans dat de zanger snel weer herstelt en zijn muzikale carrière kan voortzetten.

Gelukkig bleef Wolter Kroes ongedeerd bij het verkeers0ngeval in Wormerveer.

Nadat de auto’s waren weggesleept en de weg weer werd vrijgegeven, kon het dagelijkse leven voor de zanger weer doorgaan.

Wolter Kroes heeft in zijn lange carrière talloze hits op zijn naam staan en heeft een trouwe schare fans die zijn muziek waarderen.

Het incident benadrukt de kwetsbaarheid van iedereen op de weg, ongeacht hun bekendheid of beroep.

Verkeersongevallen kunnen op elk moment plaatsvinden, en het is een herinnering aan het belang van veilig rijden en het nemen van voorzorgsmaatregelen om 0ngelukken te voorkomen.

Hopelijk zal Wolter Kroes snel weer herstellen van de schrik en zonder verdere problemen zijn carrière kunnen voortzetten.