Connect with us

algemeen

Wijkagente Kim (33) overlijdt op tragische wijze, aangetroffen in het water: ‘Je blijft in onze herinneringen’

Zaterdag stond Kim Minnee (33) nog op haar post in Zoetermeer, maar op zondagochtend werd haar levenl0ze l!chaam gevonden in het water, wat diepe r0uw heeft teweeggebracht bij haar p0litiecollega’s.

Kim Minnee, wijkag*nte in de Dorp en Palensteinwijk, werd zondagochtend rond half negen aangetroffen in het water bij de Weipoortseweg in Zoeterwoude.

Ze zou onderweg naar haar werk op de fiets in het water terecht zijn gekomen. Hulpd!ensten hebben haar l!chaam uit het water gehaald, waarbij ze met spoed reageerden op de melding.

Zelfs een tra*mahelikopter werd ingezet. Ondanks hun inspanningen kon ze niet worden gerean!meerd.

Het p0litiekorps in Zoetermeer heeft de vlag halfstok gehangen als eerbetoon aan hun overleden collega.

Collega’s delen in het verdriet om het verlies van Kim Minnee, die tot de vorige dag nog enthousiast werkte tijdens de Sinterklaasintocht in Zoetermeer.

Een p0litiewoordvoerder benadrukte dat de verslagenheid onder de collega’s groot is.

Uit p0litieonderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een m!sdrijf, maar het is nog onduidelijk hoe Kim Minnee op zondagochtend in het water terechtkwam.

Collega’s beschreven haar als een vrolijke, energieke vrouw die volop van het leven genoot. Haar plotselinge 0verlijden heeft een diepe indruk achtergelaten binnen het p0litiekorps en de gemeenschap.

Handhaver Michael de Blom deelde herinneringen aan Kim op Instagram en benadrukte haar humor, glimlach, en gezelligheid.

Hij sprak over hun hechte samenwerking en prees haar als de liefste, leukste, en beste wijkagente van Nederland.

De verslagenheid en reacties op het tragische verlies van Kim Minnee zijn ook via Twitter en andere sociale media overweldigend.

Collega’s en hulpverleners uit het hele land uiten hun medeleven en herinneren zich Kim als een innemende en hardwerkende collega.

Het p0litiebureau in Zoetermeer heeft de vlag halfstok gehangen als eerbetoon aan hun geliefde collega, en Kim Minnee zal altijd in hun herinneringen blijven voortleven.