Connect with us

algemeen

Connie Witteman onthult details over Marco Borsato: ‘Volstrekt geen twijfel’

Niemand minder dan Connie Witteman koppelde Marco Borsato indertijd aan Leontine tijdens een diner bij haar thuis. Wat denkt zij van de beschuldigingen aan het adres van de eens zo geliefde zanger?

Tijdens een diner bij Connie sloeg de vonk tussen Marco en Leontine helemaal over. Ondertussen zijn ze elk hun eigen weg ingeslagen.

Leontine had al een relatie met iemand anders en Marco is al een jaar uit de schijnwerpers verdwenen. Nu gaan er zelfs geruchten dat Leontine zomaar weer in de armen van de zanger zou kunnen vallen.

Connie en Marco gaan al heel langer terug. Maar wat blijft er nu nog over van dat contact? “Ik heb Marco al zeker twintig jaar niet gesproken.”

Ze beklemtoont dat er nooit ruzie is geweest. “Maar Marco en Leontine kregen op een gegeven moment hun eigen leven, en ik zat ook in mijn eigen bubbel.”

Connie heeft wel wat te zeggen over de beschuldigingen aan het adres van Marco. “Ik vind het vreselijk wat Marco nu allemaal overkomt. Ik kan in elk geval zeggen dat ik nooit twijfels over hem heb gehad. Nooit!”

Ondertussen kwam aan het licht dat Marco niet vervolgd wordt voor het verhaal rond The Voice of Holland. Het OM besloot om de zaak te seponeren, omdat het verhaal van het slachtoffer geen steun vindt in andere bewijzen.

Er is echter nog een onderzoek tegen Marco. Een 22-jarige vrouw deed aangifte omdat de zanger haar onheus zou aangeraakt hebben toen ze nog minderjarig was.

Daarop deed Marco aangifte tegen de vrouw. Het OM moet nog een beslissing nemen in deze zaak.

De moeder van het vermeende slachtoffer kwam ondertussen ook naar buiten met haar kant van het verhaal. Zij vond immers het dagboek van haar dochter waarin de feiten gedetailleerd opgetekend waren.

Marco zegt dat ze niet de waarheid spreken en deed op zijn beurt aangifte wegens valse aangifte. Het vermeende slachtoffer en haar moeder krijgen sindsdien bakken kritiek over zich heen.

Marco Borsato

Ook Ruud de Wild heeft zo zijn twijfels. Hij vertelde: “Stel je nou eens voor dat het toch een vergissing was en dat mevrouw misschien toch niet helemaal heeft gezien wat er gebeurd is of dat het niet waar is.”

Die kritiek hakt er zwaar in bij het slachtoffer. De moeder begrijpt de kritiek ergens wel. “Ik weet toevallig dat het wél waar is, maar als je dat niet zeker weet, is zo’n gedachte heel begrijpelijk.”

Ze voegt er nog aan toe dat het niet de intentie is om Marco compleet kapot te maken. “Dat is niet wat ik wil. Natuurlijk vind ik dat iedereen de gevolgen van zijn eigen daden moet dragen. Maar ik vind het, naast het feit dat het onverteerbaar is dat het überhaupt is gebeurd, ook voor hem en zijn familie heel verdrietig.”

De moeder beklemtoont dat de situatie voor beide partijen heel droevig is. “Ik denk dat hij haar niet heeft willen beschadigen. Het is echter wel gebeurd en daar zal hij mee moeten leren leven. Marco’s dierbaren lijden hier ook onder. Dat vind ik verschrikkelijk.”