Connect with us

algemeen

Bridget Maasland deelt een naaktfoto en zegt: “Ik ben zeer tevreden met mezelf”

Bridget Maasland, 49 jaar oud, heeft besloten om haar levensstijl drastisch te veranderen en werkt hard aan haar droomlichaam. Ze wacht niet tot 1 januari 2024 met haar goede voornemens, maar is al volop bezig met haar transformatie. Op Instagram deelt ze vol trots haar vooruitgang, zelfs door een foto zonder kleren te delen.

Afslankprogramma ‘Dag Één-methode’
Bridget Maasland heeft samen met haar 15-jarige zoon Mees deelgenomen aan het afslankprogramma genaamd de ‘Dag Één-methode’. Hoewel dit programma oorspronkelijk bedoeld is voor dertigplussers, heeft Mees zich ook bij zijn moeder aangesloten. Veel andere bekende Nederlanders zijn hen voorgegaan, en Bridget heeft al bijna 7 kilo weten te verliezen in korte tijd.

Bridget is niet bang om haar afslankreis met de wereld te delen en heeft via haar Instagram-account het volledige proces gedocumenteerd. Ze heeft alle schaamte overboord gezet en een foto gedeeld waarop ze zonder kleren te zien is in de badkamer. Haar gezicht is niet zichtbaar vanwege de condens op de spiegel, maar de foto toont wel een close-up van haar billen en haar nieuwe strakke buik.

Bridget’s Persoonlijke Reis
Bij de foto schrijft Bridget: “Wat een waanzinnige reis was dit, vooral omdat ik het samen met mijn zoon Mees mocht doen.” Ze geeft niet alleen zichzelf complimenten, maar waardeert ook de discipline van haar zoon: “Wat een doorzettingsvermogen!”

Ze gaat verder: “Mees gaat zelfs naar de sportschool voor schooltijd, vermijdt suikers en gefrituurd voedsel, zorgt voor 8 uur slaap per nacht en zet dagelijks 10.000 stappen. Rust, regelmaat en ritme. Ik ben ongelooflijk trots op hem. De kennis die hij opdoet, zal hem zijn hele leven bijblijven.”

Tot slot deelt Bridget nog een waardevolle tip met iedereen: “We hebben maar één lichaam, dus laten we er zorgvuldig mee omgaan.” Haar inspirerende reis naar een gezonder leven dient als een krachtige herinnering aan het belang van zelfzorg en welzijn. Bridget blijft haar vooruitgang delen en is vastbesloten om haar doelen te bereiken terwijl ze anderen aanmoedigt om hetzelfde te doen.

Bridget Maasland, een bekend gezicht in de Nederlandse entertainmentindustrie, heeft besloten om haar leven een nieuwe wending te geven door serieus te werken aan haar gezondheid en uiterlijk. De 49-jarige presentatrice en moeder van twee deelt haar reis naar een gezonder en fitter lichaam op sociale media, waarbij ze openhartig is over haar ervaringen.

Samen met haar 15-jarige zoon Mees heeft Bridget deelgenomen aan het afslankprogramma genaamd de ‘Dag Één-methode’. Hoewel dit programma in eerste instantie ontworpen is voor mensen ouder dan dertig, heeft Bridget haar zoon Mees gemotiveerd om mee te doen aan deze gezonde transformatie. Het resultaat is indrukwekkend, met bijna 7 kilogram gewichtsverlies in korte tijd.

Wat opvalt aan Bridget’s aanpak is haar openheid. Ze heeft geen moeite met het delen van haar afslankreis met haar volgers op Instagram, zelfs niet als dat betekent dat ze een foto zonder kleren moet delen. Op deze foto in de badkamer is haar gezicht niet zichtbaar vanwege de condens op de spiegel, maar haar nieuwe strakke buik en billen zijn wel in volle glorie te bewonderen.
Bridget Maasland

Bridget beschrijft haar afslankreis als een “waanzinnige trip”, vooral omdat ze deze samen met haar zoon Mees heeft kunnen ondernemen. Ze is vol lof over zijn discipline en toewijding aan de nieuwe levensstijl. Mees gaat zelfs voor schooltijd naar de sportschool, vermijdt suikers en gefrituurd voedsel, zorgt voor voldoende slaap en zet dagelijks 10.000 stappen. Deze gezonde gewoonten hebben niet alleen fysieke voordelen, maar dragen ook bij aan zijn persoonlijke groei en discipline.

Bridget benadrukt het belang van zorgvuldig omgaan met het lichaam dat we hebben, aangezien we er maar één hebben. Haar reis is niet alleen een persoonlijke zoektocht naar welzijn, maar ook een inspiratie voor anderen die streven naar een gezonder leven. Bridget blijft haar voortgang delen en hoopt anderen te motiveren om zich ook in te zetten voor hun gezondheid en welzijn.

Deze openhartige benadering van zelfverbetering en gezondheid is een krachtige herinnering aan het belang van zelfzorg en het nastreven van persoonlijke doelen. Bridget Maasland laat zien dat het nooit te laat is om stappen te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven.