Connect with us

algemeen

Glennis Grace belandt onverwachts op het podium voor zo’n 50 Jumbo-medewerkers.

Glennis Grace

Bijna twee jaar zijn verstreken sinds de ophef rondom Glennis Grace en Jumbo, maar nu lijkt de rust te zijn teruggekeerd.

Recentelijk schitterde ze zelfs als gastartiest bij Dinnershow Grandeur, waar een groep medewerkers van Jumbo ten volle genoot van haar optreden.

Dinnershow Grandeur is onlangs in gesprek gegaan met Marc Forno, een van de mede-creators van het evenement. Hij deelde vol enthousiasme zijn ervaringen over Glennis als gastartiest en benadrukte de positieve reacties die zij ontving.

Glennis Grace

In eerste instantie maakte Marc zich zorgen toen hij hoorde dat vijftig medewerkers van Jumbo de show zouden bijwonen, maar dit bleek uiteindelijk geen probleem te zijn. De medewerkers van Jumbo, afkomstig van een andere vestiging, genoten gewoon van een gezellige avond uit met hun collega’s.

Glennis Grace

Glennis vertelde dat haar persoonlijke leven en carrière onverwachte wendingen hebben genomen na het incident bij Jumbo. Vorig jaar werd ze veroordeeld tot tweehonderd uur taakstraf voor openlijke geweldpleging tegen een medewerker van de supermarkt.

Volgens Shownieuws stond de zangeres onlangs onverwacht oog in oog met een groep van vijftig Jumbo-medewerkers tijdens Dinnershow Grandeur.

Ondanks eerdere spanningen bleek de avond een groot succes te zijn. Marc Forno, de producent van de dinnershow, benadrukte dat het publiek zeer enthousiast reageerde op Glennis’ optreden, waardoor eventuele financiële zorgen werden weggenomen.

Het lijkt erop dat Dinnershow Grandeur, ondanks eerdere twijfels, een groot succes is geworden met Glennis Grace als stralende ster. De ontmoeting met de medewerkers van Jumbo verliep soepel, en het publiek genoot duidelijk van een betoverende avond vol muzikale magie.