Connect with us

algemeen

Exclusief: beelden van gevecht tussen Peter Gillis en vakantieganger op zijn park!

Een gezellige familieweekend op het vakantiepark Prinsenmeer, dat was het plan van een bezoeker.

Het liep echter uit op een ware nachtmerrie toen een groep mensen haar 14-jarige zoontje *anviel en in elkaar trapte. Opvallend genoeg waren Peter Gillis en zijn zoon Mark Gillis aanwezig tijdens de v*chtpartij.

De bezoeker vroeg hen persoonlijk of dit normaal is op hun park tijdens een familieweekend, maar de Gillissen deden er niets aan om de situatie te de-escaleren.

De moeder van de jongen deelde op Facebook haar w0ede en verdriet: “Voor we het doorhadden lag mijn zoon op de grond nadat ze hem van achteren aanvielen en ze trapten hem in elkaar.”

Ook de vader van het gezin werd a*ngevallen door de groep. Meerdere mannen zouden op hen ingetrapt hebben. Gelukkig kon de verstandelijk beperkte broer van de bezoeker de v*chtpartij stoppen en de jongen ertussenuit halen.

Volgens de bezoeker begonnen de Gillissen direct hun eigen acties in te dekken en wilden ze geen hulp bieden om de betrokken personen te vinden.

“Ze weten wat er zich heeft afgespeeld, maar begonnen gelijk hun eigen in te dekken dat er geen beelden zijn terwijl de camera er pal boven hangt.”

De bezoeker is woedend en heeft via Facebook hulp gevraagd om de betrokken personen te vinden en alles te documenteren. Namen, gezichten en vooral beelden zijn hard nodig om deze vechtersbazen te kunnen straffen.

Een gezellig weekend op het vakantiepark Prinsenmeer eindigde in een ware n*chtmerrie voor een gezin toen hun 14-jarige zoon slacht0ffer werd van een groep vechtersbazen.

Opvallend genoeg waren Peter Gillis en zijn zoon Mark Gillis aanwezig tijdens de v*chtpartij en deden ze niets om de situatie te de-escaleren. De moeder van het slacht0ffer deelde op Facebook haar verdriet en verontwaardiging over de gebeurtenis.

Volgens haar begonnen de Gillissen direct hun eigen acties in te dekken en wilden ze geen hulp bieden om de betrokken personen te vinden.

Dit terwijl de camera er boven hangt en er duidelijk beelden van de v*chtpartij moeten zijn. De bezoeker heeft via Facebook hulp gevraagd om de betrokken personen te vinden en alles te documenteren om ervoor te zorgen dat deze v*chtersbazen gestr*ft worden.