Connect with us

algemeen

Groot verlies treft Airen Mylene en echtgenoot Taeke Taekema

Shownieuws-presentatrice Airen Mylene en haar echtgenoot Taeke Taekema, die onlangs in het huwelijksbootje stapten, worden geconfronteerd met een groot verlies. Taeke’s moeder is namelijk 0verleden, en het afscheid vond afgelopen zaterdag plaats.

Dit trieste nieuws delen Airen en Taeke via emotionele berichten op Instagram, waarin ze vol lof spreken over Catrien, Taeke’s moeder en dus de schoonmoeder van Airen. Airen deelt een prachtige foto en schrijft: “Dankjewel lieve Catrien.

Ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb gehad.” Ze heeft nog meer mooie woorden voor haar schoonmoeder: “Wat een prachtige vrouw. Je was alles. Gezellig, intelligent, sportief, buitengewoon geïnteresseerd en altijd genietend. Wat een bijzondere band had je met je kleinkinderen.”

De Shownieuws-presentatrice sluit haar bericht af met liefdevolle woorden: “Zo zal ik me jou voor altijd herinneren. Altijd geweldig.” Ook Taeke deelt een bericht op Instagram, waarin hij schrijft: “Hoe triest het ook is, het was mooi om haar samen met zoveel lieve familie en vrienden te herdenken en te realiseren wat voor een geweldige vrouw zij was.”

“Mijn broer, zus en ik hebben het geluk gehad dat zij onze moeder was. Ze was een fantastisch voorbeeld van hoe ik graag mijn eigen kinderen zou willen opvoeden. Met humor en onmetelijk veel liefde! En die herinneringen zullen blijven,” besluit Taeke zijn bericht.

Airen Mylene (38) en Taeke Taekema (43) zijn sinds 2015 samen en hebben op 22 augustus 2023 in het huwelijksbootje gestapt. Samen hebben ze twee kinderen: zoon Bodhi, geboren in maart 2018, en zoon Foss, geboren in januari 2020.

Airen Mylene, bekend als presentatrice van Shownieuws, en haar echtgenoot Taeke Taekema bevinden zich momenteel in een moeilijke periode na het verlies van Taeke’s moeder.

Dit verdrietige nieuws hebben ze gedeeld via ontroerende berichten op Instagram, waarin ze hun diepe waardering uitspreken voor Catrien, Taeke’s moeder en Airen’s schoonmoeder. Airen deelde een prachtige foto van Catrien en schreef: “Dankjewel lieve Catrien.

Ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb gehad.” Ze had nog meer mooie woorden voor haar schoonmoeder: “Wat een prachtige vrouw. Je was alles. Gezellig, intelligent, sportief, buitengewoon geïnteresseerd en altijd genietend. Wat een bijzondere band had je met je kleinkinderen.”

De Shownieuws-presentatrice sloot haar bericht af met liefdevolle woorden: “Zo zal ik me jou voor altijd herinneren. Altijd geweldig.” Ook Taeke plaatste een bericht op Instagram, waarin hij schreef: “Hoe triest het ook is, het was mooi om haar samen met zoveel lieve familie en vrienden te herdenken en te realiseren wat voor een geweldige vrouw zij was.”

Taeke benadrukte ook hoeveel geluk hij, zijn broer en zus hadden gehad met hun moeder. Ze was een inspirerend voorbeeld van hoe hij zijn eigen kinderen wil opvoeden, met humor en onmetelijk veel liefde. De herinneringen aan haar zullen voor altijd blijven voortleven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene)

Airen Mylene en Taeke Taekema, die al sinds 2015 samen zijn, stapten op 22 augustus 2023 in het huwelijksbootje. Het echtpaar heeft twee kinderen, zoon Bodhi, geboren in maart 2018, en zoon Foss, geboren in januari 2020. In deze moeilijke tijd kunnen ze op elkaars steun rekenen terwijl ze samen het verlies van Taeke’s moeder verwerken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taeke Taekema (@taeketaekema)