Connect with us

algemeen

30-jarig model trouwt met 76-jarige miljardair: “Ze valt op mijn innerlijk”

De uitdrukking ‘Liefde kent geen getal’ komt vaak tot uiting in relaties met een aanzienlijk leeftijdsverschil.

In veel van deze gevallen is één van de partners aanzienlijk vermogender dan de ander. Dit is ook het geval in de relatie tussen topmodel Elina Costantini en de Argentijnse zakenman Eduardo Francisco Costantini.

Elina, een succesvol model en mode-icoon, benadrukt dat het vermogen van Eduardo voor haar geen rol speelt.

Zij viel voor zijn persoonlijkheid en jeugdige geest. Eduardo, op 76-jarige leeftijd, is een vermogende zakenman en vastgoedontwikkelaar, en ook de oprichter van het Museum voor Latijns-Amerikaanse Kunst van Buenos Aires (MALBA). Zijn vermogen wordt geschat op maar liefst 1,6 miljard dollar.

Ondanks enige scepsis van familie en vrienden, hebben Eduardo en Elina besloten te trouwen. Dit leidde tot bezorgdheid bij de kinderen van Eduardo over hun erfenis en tot vooroordelen van Elina’s familie over het leeftijdsverschil.

Elina deelt haar ervaring over het ontmoeten van Eduardo: ze was aanvankelijk niet op zoek naar liefde, maar dat veranderde toen ze Eduardo leerde kennen. Ze werd onmiddellijk verliefd op hem, wat haar leven compleet veranderde.

Dit verhaal toont aan dat ondanks vooroordelen en het stereotype van golddiggers, liefde soms de overhand kan hebben in relaties met een groot leeftijds- en vermogensverschil.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elina Costantini (@elinacostantini)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elina Costantini (@elinacostantini)