Connect with us

algemeen

Moeder raakt zwanger na 10 jaar proberen: Arts belt haar in paniek op 4 dagen later en bekent grote fout

Carolyn Savage en haar echtgenoot Sean hadden al drie kinderen, maar worstelden jarenlang met onvruchtbaarheid om hun gezin uit te breiden.

Na meerdere miskramen en tevergeefse pogingen, wendden ze zich tot in-vitrofertilisatie, in de hoop op een vierde kind.

In 2009, na een succesvolle IVF-behandeling, ontvingen Carolyn en Sean verbijsterend nieuws: er was een fout gemaakt en Carolyn droeg het embryo van een ander paar. Deze onthulling bracht Carolyn voor een hartverscheurende keuze: het kind dragen en afstaan aan de biologische ouders.

De Savages namen contact op met de biologische ouders, Shannon en Paul Morrell uit Detroit. Carolyn beviel voortijdig van een zoontje, Logan, en gaf hem na een kort moment van afscheid over aan zijn biologische familie.

Ondanks de emotionele uitdaging van deze ervaring, vonden Carolyn en Sean vreugde in het verwelkomen van een tweeling, Isabella en Reagan, in 2011 via een draagmoeder.

In een onverwachte wending van het lot werd Carolyn in 2014 natuurlijk zwanger. Tegen alle verwachtingen in beviel ze van Nicholas Winton Savage, een wonderlijke toevoeging aan hun reeds speciale gezin.

Dit verhaal van de Savage familie is een inspirerende getuigenis van veerkracht en hoop na een lange strijd met onvruchtbaarheid en emotionele beproevingen. Hun reis is een bemoedigend voorbeeld voor velen die soortgelijke uitdagingen ervaren.