Connect with us

algemeen

Zoe (20) waagt zich aan 9 tot 5 baan maar geeft het na één dag op: “Dit is echt te zwaar”

Het internet staat momenteel in rep en roer vanwege de beslissing van een jonge vrouw genaamd Zoe (20).

Hoewel ze pas één dag heeft meegedraaid in het arbeidsleven, heeft ze de handdoek al in de ring gegooid.

De reguliere 9-tot-5-werkdag bleek niet te passen bij Zoe, die zichzelf beschouwt als een opkomende muzikant.

Haar droom is om zangeres te worden, en ze heeft ontdekt dat een traditionele kantoorbaan niet in lijn is met haar levensdoelen.

In een video die ze deelde op Instagram, legde ze uit: “Ik begrijp dat dit erg verwend kan klinken.

Het kan lijken alsof ik lui ben en niet bereid ben hard te werken.” Ze voegde eraan toe: “Fysiek kan ik het gewoon niet aan.

Als ik meer dan drie taken op een dag moet uitvoeren voor iets dat niet mijn passie is, barst ik in tranen uit.”

Hiermee verwees ze naar haar korte ervaring van slechts één dag in een 9-tot-5-baan, die ze uiteindelijk huilend verliet.

Zoe geeft de voorkeur aan het maken van muziek en hoopt daar haar beroep van te maken. Het probleem is echter dat ze net is begonnen met zingen en nog niet veel fans heeft, of in ieder geval slechts een handjevol.

Om deze reden roept ze in haar video mensen op om massaal naar haar muziek te luisteren en deze te streamen, zodat ze wat inkomen kan genereren.

In de beschrijving van de video staat de boodschap: “Ik geloof dat ik geboren ben als een creatieve geest. Check snel mijn muziek op alle platforms!”

Zoe benadrukt ook dat “mensen zoals zij niet gemaakt zijn voor een normaal leven. En eerlijk gezegd is werken het ergste wat mij kan overkomen.”

Ze sluit af met een oproep aan haar publiek om haar muziek te beluisteren en zo bij te dragen aan haar financiële welzijn.

“Als je mijn muziek wilt beluisteren om te helpen, weet je, zodat ik geld kan verdienen, stream het dan alsjeblieft. Alvast bedankt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zoe Wynns (@zoewynnsmusic)