Connect with us

algemeen

Vrouw beweert dat haar uiterlijk haar dagelijkse leven beïnvloedt en normaal functioneren bemoeilijkt.

In onze hedendaagse samenleving leggen veel mensen de nadruk op goed uitzien, gezond eten en regelmatig sporten.

Echter, voor de 37-jarige Monica Huldt uit Arizona brengt dit een unieke uitdaging met zich mee.

Teveel Aandacht in de Sportschool

Monica, die vijf keer per week naar de sportschool gaat, ondervindt daar veel ongewenste aandacht van mannen. Ze verlangt ernaar om in alle rust te kunnen sporten, zonder lastiggevallen te worden.

De Zoektocht naar een Bodyguard

Om zich te beschermen tegen opdringerige mannen, zoekt Monica nu een bodyguard om haar te vergezellen tijdens haar sportsessies.

In een interview met DailyMail legt ze uit dat ze begrijpt dat mannen haar aantrekkelijk vinden, maar in de sportschool wil ze niet gestoord worden. “Ik ben in het verleden vaak seksueel geïntimideerd in de sportschool en dat is niet fijn voor een vrouw,” zegt Monica.

Een Specifiek Type Bodyguard

Vorig jaar besloot Monica een bodyguard te zoeken. Ze geeft de voorkeur aan een ‘donkere, flink opgepompte man’, omdat ze gelooft dat dit intimiderender is dan een blanke man.

Een Verhoogde Beloning

Ondanks haar inspanningen heeft Monica’s zoektocht naar een geschikte bodyguard nog niets opgeleverd. Daarom heeft ze besloten het bedrag dat ze bereid is te betalen, te verhogen naar 3.000 dollar per maand, contant.

“Als ik daardoor normaal kan sporten, dan moet het maar,” verklaart een vastberaden Monica.

Conclusie

Monica’s situatie werpt licht op de complexiteit van aantrekkelijkheid en hoe dit iemands dagelijks leven kan beïnvloeden.

Haar verhaal laat zien hoe zij, ondanks de uitdagingen, vastberaden is om een oplossing te vinden voor haar unieke probleem.