Connect with us

algemeen

Opvallend verhaal: Riley, ooit een man, leeft nu als een tweejarig meisje

In 2023, waar diverse identiteitskwesties steeds meer aandacht krijgen, is er het verhaal van de 25-jarige Riley. Ze identificeert zich als een tweejarige baby, een thema dat werd belicht in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’.

Riley heeft haar leven en slaapkamer aangepast aan deze identiteit, inclusief het slapen in een kinderledikant en het dragen van luiers.

Riley’s reis begon op dertienjarige leeftijd met het dragen van luiers. Deze fascinatie evolueerde naar het leven als een baby. Vóór deze keuze, geboren als jongen, voelde Riley zich nooit op haar gemak met deze identiteit en besloot ze op twintigjarige leeftijd om als vrouw verder te gaan.

Riley besteedt maandelijks ongeveer 400 euro aan babyspullen en beschrijft het gevoel van een natte luier als comfortabel. Ondanks de uitdagingen in haar liefdesleven en zorgen van vrienden over haar toekomst, blijft ze toegewijd aan haar levensstijl. Riley vindt troost in de gedachte dat ze, hoewel ze nooit als klein meisje is opgegroeid, nu haar eigen herinneringen creëert.

In de moderne samenleving van 2023, waar diversiteit en acceptatie van verschillende identiteiten steeds gebruikelijker worden, valt het verhaal van de 25-jarige Riley op.

Ze leeft als een tweejarig kind, een uniek aspect van haar identiteit dat in de schijnwerpers stond in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’. Haar dagelijkse leven omvat elementen die typisch zijn voor een peuter, zoals slapen in een kinderbedje en het dragen van een pyjama en luiers.

Riley’s keuze voor deze levensstijl begon toen ze op 13-jarige leeftijd luiers begon te dragen, wat leidde tot een bredere fascinatie voor het leven als een baby.

Deze ontwikkeling volgde op haar besluit om op twintigjarige leeftijd van geslacht te veranderen, aangezien ze zich oorspronkelijk niet comfortabel voelde met haar geboortegeslacht.

Ze investeert maandelijks aanzienlijk in babyspullen zoals luiers en flesjes, en vindt een uniek comfort in het gevoel van een warme, natte luier.

Riley’s ongewone levenskeuze brengt uitdagingen met zich mee in haar romantische leven en roept bezorgdheid op bij haar vrienden over haar toekomst.

Desondanks blijft ze vastberaden en troost ze zichzelf met de gedachte dat ze, hoewel ze nooit als een klein meisje is opgegroeid, nu de kans heeft om haar eigen jeugdherinneringen te creëren.