Connect with us

algemeen

Vrouw investeert aanzienlijk in transformatie naar Barbie-look, maar blijft ontevreden

Een 33-jarige Zweedse heeft in de loop der jaren maar liefst £100.000 (€2,3 miljoen) besteed om haar droom om fysiek op een Barbiepop te lijken te verwezenlijken.

Ze onderging verschillende cosmetische ingrepen, waaronder gezichtsfilters, neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en Botox.

Ondanks deze inspanningen is ze nog steeds niet tevreden. Haar obsessie om op Barbie te lijken begon al op jonge leeftijd, en ze verhuisde naar Londen om deze droom na te jagen.

Ze verscheen in 2017 op de realityshow “Botched” vanwege een infectie na haar eerste borstvergroting, maar dat weerhield haar er niet van om meer operaties te ondergaan.

Alicia overwoog zelfs ingrepen zoals een Braziliaanse billift, ribverwijdering en verdere borstvergroting.

Ze geeft aan dat ze ongeveer £3.000 (ruim €69.000) per maand uitgeeft om haar uiterlijk te behouden en vindt het belangrijk dat mensen de persoon achter haar uiterlijk leren kennen, omdat er meer aan haar is dan wat op het eerste gezicht lijkt.

Alicia, het OnlyFans-model, blijft vastberaden in haar streven naar een Barbie-achtig uiterlijk, dat ze zelf als “verslavend” beschrijft.

Ze gelooft niet in perfectie en ziet haar uiterlijke transformatie als een voortdurende evolutie. Elke dag lijkt ze meer plastic te worden, in haar eigen woorden.

Hoewel Alicia bereid is aanzienlijke bedragen te besteden om haar uiterlijk te onderhouden, worstelt ze met de vooroordelen en oordelen van anderen. Ze verlangt ernaar dat mensen de persoon achter haar uiterlijk zien en begrijpen dat er meer schuilt achter de plastische façade.

Haar verhaal benadrukt de complexiteit van schoonheidsidealen en de zoektocht naar zelfacceptatie in een wereld die vaak wordt gedomineerd door oppervlakkige beelden en verwachtingen.