Connect with us

algemeen

Mannen twijfelen om een relatie aan te gaan met een vrouw vanwege haar opvallende fysieke kenmerken.

Een vrouw met een “opvallend groot achterwerk” zegt dat ze moeite heeft met het vinden van liefde omdat mannen geïntimideerd zijn door haar operatief verbeterde derrière.

Natasha Crown, 27 jaar oud, heeft vijf Braziliaanse billiftoperaties ondergaan in een poging om “de grootste achterste ter wereld” te krijgen, maar tot dusver hebben deze ingrepen haar niet geholpen bij het vinden van een langdurige partner.

“Mijn laatste relatie duurde slechts zeven maanden,” onthulde Crown onlangs in een interview met ‘Truly’. Ze erkent volmondig: “Ik ben vrij extreem, dus ik denk dat mensen bang voor me zijn.”

Hoewel Braziliaanse billifts (BBL’s) de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen, waarbij veel vrouwen dromen van rondingen à la de Kardashians, voelt Crown zich ondanks haar enorme populariteit met meer dan 2 miljoen Instagram-volgers eenzaam.

Onlangs verscheen de in Göteborg gevestigde influencer uit Zweden in de serie ‘Hooked on the Look’ van ‘Truly’, waar ze een blind date had met de Zweedse Adam. Zoals verwacht, schrok de man terug van haar weelderige achterste en had hij geen interesse in een tweede date.

Crown begrijpt de reacties, maar ze is vastberaden om door te gaan met haar verbeteringen en is van plan om haar zesde Braziliaanse billift te ondergaan, ondanks de bijna $ 150.000 die ze al heeft uitgegeven aan de eerste vijf procedures. Haar doel is om “de grootste achterste ter wereld” te krijgen, zoals ze zelf verklaart.

Naast haar Braziliaanse billiftoperaties heeft het model ook andere cosmetische ingrepen ondergaan, zoals borstimplantaten en lipfillers, maar haar achterwerk blijft haar favoriete deel van haar lichaam. Ze beschrijft het als “het ultieme gevoel” dat haar een gevoel van sexy en kracht geeft.

Crown blijft vasthouden aan haar streven naar de grootste achterste ter wereld en heeft geen plannen om te stoppen met haar verbeteringen. Ze heeft al bijna $150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse billiftoperaties en staat op het punt om haar zesde ingreep te plannen.

“Ik ga door met het nastreven van mijn doel: de grootste achterste ter wereld krijgen,” verklaarde ze vastberaden. Haar reis begon al toen ze twintig was en binnenkort zal ze haar zesde operatie ondergaan.

Naast de Braziliaanse billiftoperaties heeft het model ook verschillende andere cosmetische verbeteringen ondergaan, waaronder borstimplantaten en lipfillers. Toch is haar achterwerk haar favoriete deel van haar lichaam, waarbij ze het gevoel van een grote kont als ultiem sexy en krachtig beschrijft.

Ondanks dat haar imposante achterste potentiële liefdesbelangen kan afschrikken, blijft Crown vastberaden om haar eigen schoonheidsideaal na te streven en zichzelf te blijven uitdrukken op haar eigen unieke manier.