Connect with us

Actueel

Vier Handen Op Eén Buik-kijkers staan helemaal versteld van Louise

In ‘Vier Handen Op Eén Buik’ laten jonge, aanstaande moeders zien hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden aangemoedigd door een bekende moeder die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, de bevalling én erna. In de aflevering van dinsdagavond werd de 20-jarige Louise bijgestaan door Bibi Breijman (29).

“Ze heeft gewoon haar roeping gevonden, ze is gewoon een supermama”

De zwangerschap van Louise was niet gepland en ze slikte dan ook de pil. Toch raakte ze in verwachting, wat volgens de aanstaande moeder gebeurde toen ze de pil samen met antibiotica slikte. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Zo krijgt de aanstaande mama steun van haar eigen moeder en ook vriend Jesse van 20 staat haar bij.

Louise is vroeger erg gepest vanwege haar psoriasis, wat haar zelfs depressief maakte. “Ik dacht dat het mijn schuld was dat ik die huidziekte kreeg”, vertelt ze openhartig voor de camera. Het ging zelfs zo ver dat Louise probeerde haar leven te beëindigen en werd opgenomen. Het vertrouwen in zichzelf en haar omgeving is dan ook erg laag. Door de mommy to be in de spotlights te zetten tijdens een fotoshoot, zorgt Bibi ervoor dat het zelfvertrouwen stukje bij beetje terugkomt. Ook het bezoeken van een ‘oefenbevalling’ zorgt ervoor dat haar vertrouwen in zichzelf en de toekomst toeneemt.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Als baby Liam eenmaal is geboren, is Louise een veranderde vrouw. “Ik herken Louise niet meer”, vertelt Bibi tijdens haar kraambezoek. “Ik wil niet zeggen dat ze hiervoor niet goed was, want ze was hierover ook superlief en vrolijk en je zag haar al heel erg stralen tijdens de zwangerschap. Maar wat er nu is gebeurd is niet normaal. Ze zit er bij als een verheven Beyoncé (…) Ze heeft gewoon haar roeping gevonden, ze is gewoon een supermama.”

 

Lees verder

Actueel

Duiven in Amsterdam gered met hoedjes op hun kop geplakt

duiven

Vrijdag redde de Stichting Stadsduiven Hulp Nederland twee duiven met hoedjes op hun kopjes geplakt. Dat lijkt misschien grappig voor sommige mensen, maar dit is gewoon dierenmishandeling. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde?”

Medewerkers kwamen ter plaatse nadat ze op Instagram een video van een duif met een roze hoedje hadden opgemerkt. Algauw werd de duif gevonden. De stichting schrijft op Facebook: “Lijmslierten liepen over haar hoofd en misten ternauwernood haar oog, wat blindheid zou hebben betekend, en de langzame, wrede dood. Als de hoed wiebelde op haar hoofd, werden haar oogleden opzij getrokken. Sommige lijm was dicht bij haar vleugel terechtgekomen.”

Een andere duif had ook lijmresten op haar kop. “De hoed lijkt te zijn gevallen, en heeft veren mee getrokken.”

Bij de stichting zijn ze niet te spreken over het incident. “Zouden ze het ook grappig vinden als iemand hoeden op het hoofd van een kitten of puppy lijmde? Waarschijnlijk minder. Als je een dier ziet dat is mishandeld of misbruikt, help hen dan. Dierenmishandeling is nooit grappig.”

Lees verder

Actueel

Nederlander (20) zwaargewond na dronken duik in leeg zwembad in Griekenland

zwembad

Hulpdiensten in Chersonissos moesten een 20-jarige Nederland uit een leeg bassin halen nadat hij in dronken toestand in een leeg zwembad was gedoken. De jongeman was zwaargewond in zijn gezicht en handen.

De man was in het populaire uitgaansoord in Griekenland op vakantie. Hij was gaan stappen en dronken teruggekeerd naar het hotel. Daar besloot hij een duik te nemen, niet beseffend dat er geen water in het zwembad zat. De jongeman maakte een smak op de bodem en raakte daarbij ernstig gewond.

De hulpdiensten moesten een manier vinden om hem op een veilige manier uit het zwembad te halen. Het incident is veelbesproken op het eiland Kreta. Het is niet meteen duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Een werknemer van de Tiger Bar getuigt: “Het is gebeurd in zijn hotel, niet op een publieke plek. Daardoor heeft niemand buiten zijn vrienden het kunnen zien. Maar vreselijk is het wel.”

Een barman van de Ierse bar Shenanigans in de omgeving vertelt: “Ik heb het gelezen, ja. Ik heb ook gehoord dat hij inmiddels redelijk oké is, maar weet niet of dat klopt. Er wordt hier wel over gesproken, maar je weet niet wat waar is. Laten we hopen dat het niet te ernstig is.”

Lees verder

Actueel

Hittegolf op komst: tropische temperaturen, veel zon en geen regen

Het wordt een zondag vol zon met temperaturen tussen de 21 en 26 graden. Alleen in het noorden kan het bewolkt zijn. Maandag krijgen we een mix van zon, wolken en in het noorden een bui. Met temperaturen tussen de 22 tot 26 graden. „De dagen daarna schijnt de zon volop en wordt het op veel plaatsen tropisch warm met 30 graden en meer”, aldus Weeronline.

De kans is groot dat de temperaturen de komende week verder zullen stijgen. In het zuiden en zuidoosten van het land krijgen we waarschijnlijk zelfs een hittegolf. Op donderdag en zaterdag verwacht de weerdienst zelfs tropische temperaturen van rond de 30 graden. „Daarmee lijkt ook een officiële landelijke hittegolf in de maak.”

Strandweer
Op dinsdag krijgen we in heel Nederland te maken met tropische temperaturen, zelfs op de stranden. Het is de hele week erg warm voor de tijd van het jaar. Op zondag valt het relatief mee met de warmte. Op de meeste dagen is er veel zon. Ook de droogte houdt aan en dat is vooral voor de natuur geen goed nieuws.

Bij de start van de nieuwe week koelt het ’s nachts nog af naar temperaturen tussen de 12 en 16 graden. De tweede helft van de week worden de nachten echt zwoel, vooral in de steden waar de temperatuur minder snel zakt.

Afkoelen
Naarmate de week vordert neemt ook de luchtvochtigheid toe. Het is dus zaak om ’s avonds en ’s nachts alle ramen en deuren open te zetten om je huis af te koelen. Toch verwachten meteorologen geen drukkende warmte vanwege de matig waaiende oostenwind.
„Mocht de weersverwachting uitkomen dan is mogelijk op zaterdag sprake van een officiële landelijke hittegolf. De laatste landelijke hittegolf was in 2020 en duurde van 5 tot en met 17 augustus”, aldus de weerdienst.

Lees verder
Advertisement

Trending