Connect with us

Actueel

Zien: “Leontine Borsato kwam dus achter affaire door deze foto’s!”

Steeds meer geheimen zijn boven water gekomen betreft Marco en zijn vrouw Leontine Borsato. Privé heeft hun weekblad destijds zelfs een week eerder laten uitkomen om dit verhaal naar buiten te brengen.

Ze vertellen dat de zanger in 2006 met het team van The Entertainment Group op wintersport is gegaan. De zanger zou het daar iets té gezellig hebben gehad met de vrouw die zijn agenda beheerde. Er zijn namelijk foto’s gemaakt van de twee waarop blijkt dat ze meer dan gewoon vrienden zouden zijn. Toen Leontine namelijk een paar weken later in een hotelkamer in Barcelona was besloot ze even kiekjes op een USB van haar te bekijken van zichzelf en haar man. Maar daar zag ze iets héél anders!

Marco Borsato betrapt met andere vrouw

Het begon met een paar foto’s van zichzelf met Marco. Maar al snel daarop volgende foto’s van de zanger en zijn agendabeheerder in een skilift. Ze zouden daar knuffelend en kussend op staan. Ze zou vervolgens geëist hebben dat hij haar zou ontslaan. Bron: ‘Ditjes & Datjes’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato)

Lees verder

Actueel

Enorm groot drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

In de Verenigde Staten heeft zich afgelopen woensdag een verschrikkelijk tafereel afgespeeld die het leven heeft gekost aan de 63-jarige Tammy Perreault. Het slachtoffer werd op een strand doorboord door een strandparasol en is overleden.

Het fatale ongeluk vond plaats op het Garden-City strand in Horry County (South-Carolina). Omstanders boden het slachtoffer direct hulp en trachtten de vrouw stabiel te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Helaas voor iedereen mocht het niet meer baten.

Enorm drama op strand: Vrouw doorboord door strandparasol

De gemeenschap van Horry County is geschokt door de gebeurtenis. Een woordvoerder van de gemeente zegt: ”Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en bij de vrienden van het slachtoffer.”

Strandparasol-slachtoffers

De US Consumer Product Safety Commission heeft bekendgemaakt dat ongevallen met parosols verre van zeldzaam zijn. Jaarlijks raken er naar schatting zo’n 3.000 mensen gewond door strandparasols.

Lees verder

Actueel

Gruwelijke moorden: Minderjarige jongen schiet moeder en haar twee kinderen dood

In New Hampshire werd een minderjarige jongen geboeid voor de moord op zijn moeder en haar twee kinderen van respectievelijk 1 en 4 jaar.

Het slachtoffer is Cassandra Sweeney, 25, en haar twee jonge kinderen, Benjamin (4 jaar oud) en Mason (1 jaar oud). Procureur-generaal John Formella zei dat de resultaten van het autopsierapport aantoonden dat alle drie de gezinsleden tegelijkertijd werden neergeschoten.

Het is niet bekend of de aanvaller zijn slachtoffers kende en wat het motief was voor deze gruwelijke moorden.

Het is ook onduidelijk of de minderjarige jongen als volwassene zal worden berecht. De vader van twee kinderen, alleen achtergelaten, plaatste een emotioneel bericht op Facebook. Hij wilde “iedereen bedanken voor hun hulp en steun” en zei verder dat de dingen nooit meer “normaal” zullen zijn. Sean’s vader zei dat hij niet meer heeft geslapen sinds de moorden van 3 augustus.

Lees verder

Actueel

Mannen opgepakt voor aanranding kinderen in zwembad De Stok

Twee mannen van 60 en 55 jaar zijn dinsdag opgepakt op verdenking van aanranding van twee minderjarigen in zwembad De Stok in Roosendaal.

Dat bevestigt de lokale politie. De feiten vonden dinsdag plaats omstreeks 18:30 uur. De verdachte van 55 heeft geen vaste verblijf- of woonplaats.

De mannen zitten in voorhechtenis, terwijl de politie de zaak onderzoekt.

Lees verder
Advertisement

Trending