Connect with us

Actueel

WhatsApp-bericht van Rachel Hazes uitgelekt: ”Ik wil haar pakken”

Rachel Hazes, een van de meest besproken figuren in de Nederlandse media, lijkt steeds meer mensen tegen zich in het harnas te jagen. De afgelopen weken is duidelijk geworden dat ze verwikkeld is in verschillende juridische strijdpunten, die haar reputatie verder op de proef stellen. Vandaag is bekend geworden dat ze zelfs een Nederlandse realityster, Koen Kardashian (alias Koen Pieter van Dijk), heeft benaderd via WhatsApp met het verzoek om haar te helpen in een nieuwe rechtszaak tegen roddelvlogger Yvonne Coldeweijer. Dit incident is slechts het laatste in een reeks van conflicten waarin Rachel Hazes verwikkeld is geraakt.

Rachel Hazes

De strijd met Yvonne Coldeweijer

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer zijn al geruime tijd verwikkeld in een publiek conflict. Coldeweijer, die bekendstaat om haar scherpe kritiek en roddels via haar platform, heeft zich in het verleden regelmatig uitgesproken over de Hazes-familie. Dit leidde in februari 2024 al tot een rechtszaak tussen Rachel en Yvonne, waarbij Rachel de rechtszaak won. Yvonne werd veroordeeld om haar uitlatingen over Rachel te rectificeren en kreeg een boete opgelegd. Desondanks lijkt het conflict tussen de twee nog lang niet voorbij, en Rachel lijkt vastberaden om een tweede rechtszaak aan te spannen om Yvonne opnieuw aan te pakken.

WhatsApp-verzoek aan Koen Kardashian

Vandaag onthulde Koen Kardashian, zelf een bekende realityster, dat hij onverwacht benaderd werd door Rachel Hazes via WhatsApp. In een uitzending op de radio las Koen het bericht van Rachel voor, waarin zij hem vroeg om haar te helpen in haar strijd tegen Yvonne Coldeweijer. De reden dat Rachel Koen benaderde, lijkt te zijn dat hij zelf eerder in een conflict verwikkeld was met Yvonne en ervaring heeft met rechtszaken tegen haar. In het WhatsApp-bericht schreef Rachel:

“Goedemorgen Koen, ik hoop dat alles goed met jou gaat. Ik wil even onze vriendin Yvonne Coldeweijer aanpakken en heb even een vraagje aan jou wat de rechter nou precies gezegd heeft bij jou. Ik had in februari al een rechtszaak met haar en heb toen alles gewonnen.”

Ze vervolgde met een opvallende opmerking: “Het lijkt mij grappig om haar nogmaals even terug bij start te zetten op het ganzenbord. Als jij tijd en zin hebt misschien even bellen met elkaar. Liefs van mij.”

Het bericht suggereert dat Rachel vastberaden is om wraak te nemen op Yvonne Coldeweijer en haar via juridische weg opnieuw aan te pakken. Het idee om Yvonne “terug bij start” te zetten, zoals Rachel het omschreef, geeft aan dat ze niet van plan is haar eerdere overwinning zomaar te laten rusten.

Koen Kardashians afwijzing van Rachel

Hoewel Rachel waarschijnlijk verwachtte dat Koen Kardashian haar zou bijstaan in haar juridische strijd, kreeg ze een koude reactie van de realityster. Koen gaf duidelijk aan dat hij geen interesse had om betrokken te raken bij haar conflicten, en hij wilde niets met Rachel te maken hebben. Op de radio vertelde hij: “Die vrouw is zó op wraak uit. Zo’n wraakzuchtige vrouw. Verschrikkelijk. Ongelooflijk.”

Koen’s afwijzing van Rachel benadrukt dat hij niet bereid is om mee te gaan in haar strijd tegen Yvonne Coldeweijer. Zijn openlijke kritiek op Rachel maakte duidelijk dat hij zich niet laat manipuleren door haar verzoeken en zich distantieert van de voortdurende ruzies waarin ze verwikkeld is.

Rechtszaak tegen RadioNL

Het juridische conflict met Yvonne Coldeweijer is niet het enige waarin Rachel Hazes zich momenteel bevindt. Vandaag werd ook bekend dat Rachel een rechtszaak wil aanspannen tegen RadioNL, een populair radiostation in Nederland. De aanleiding hiervoor is een satirische remake van het beroemde nummer De Vlieger, een van de bekendste nummers van wijlen André Hazes sr.

In deze parodie wordt Rachel Hazes omschreven als een ‘loeder’, een term die haar duidelijk niet in goede aarde viel. Hoewel het nummer humoristisch bedoeld was, is Rachel niet te spreken over de inhoud en heeft ze besloten juridische stappen te ondernemen tegen het radiostation. Dit soort rechtszaken is niet nieuw voor Rachel; ze is eerder in juridische gevechten verwikkeld geraakt wanneer ze vond dat haar reputatie of die van haar familie werd aangetast.

Deze nieuwe aanklacht tegen RadioNL laat zien dat Rachel niet bang is om de gang naar de rechter te maken als ze zich beledigd voelt, zelfs als het gaat om wat door sommigen als onschuldige satire wordt gezien. Voor haar draait het niet alleen om het behoud van haar eigen imago, maar ook om de eer van haar overleden man, André Hazes sr., wiens nalatenschap ze nauwgezet bewaakt.

Reputatieschade en conflicten

Het lijkt erop dat Rachel Hazes steeds meer mensen tegen zich in het harnas jaagt door haar voortdurende juridische gevechten en persoonlijke conflicten. Hoewel ze bekend staat als iemand die de nalatenschap van haar man en de belangen van haar familie met vuur verdedigt, beginnen haar acties haar reputatie steeds meer te schaden. De publieke opinie keert zich steeds vaker tegen haar, vooral door de manier waarop ze haar conflicten lijkt te benaderen. De strijd met Yvonne Coldeweijer, de rechtszaak tegen RadioNL, en nu haar benadering van Koen Kardashian laten zien dat Rachel bereid is ver te gaan om haar doelen te bereiken.

Een ander probleem is dat haar voortdurende rechtszaken veel aandacht en middelen van de rechterlijke macht vergen. Dit heeft al geleid tot kritiek, waarbij opgemerkt wordt dat belangrijke zaken, zoals die van Marco Borsato, vertraagd worden omdat Rachel Hazes voortdurend nieuwe rechtszaken aanspant. Het lijkt erop dat haar juridische strijd niet alleen haar persoonlijke relaties schaadt, maar ook frustratie veroorzaakt bij anderen in de entertainmentindustrie en daarbuiten.

Publieke reactie en toekomstperspectief

Rachel Hazes staat bekend om haar vasthoudendheid en bereidheid om voor haar rechten op te komen, maar de vraag is hoe lang ze deze strategie kan volhouden zonder verdere reputatieschade op te lopen. Haar benadering van juridische kwesties en persoonlijke conflicten lijkt haar steeds meer vijanden te bezorgen, en zelfs voormalige bondgenoten, zoals Koen Kardashian, lijken zich nu tegen haar te keren.

De publieke reactie op Rachel’s acties is wisselend. Terwijl sommige fans haar verdedigen en bewonderen om haar vechtlust, lijkt een groeiend aantal mensen genoeg te hebben van haar voortdurende juridische strijd en wraakacties. Vooral haar wens om Yvonne Coldeweijer opnieuw voor de rechter te slepen wordt door velen gezien als een poging om haar critici de mond te snoeren, iets wat haar imago verder onder druk zet.

De komende maanden zullen cruciaal zijn voor Rachel Hazes. De uitkomst van haar rechtszaken, evenals de manier waarop ze omgaat met haar persoonlijke conflicten, zal bepalend zijn voor haar toekomst in de media en in de publieke opinie. Het is duidelijk dat Rachel niet van plan is zich zonder slag of stoot terug te trekken, maar de vraag blijft hoe lang ze deze strategie kan volhouden zonder zichzelf te schaden.

Belangrijkste punten:

  • Rachel Hazes benaderde Koen Kardashian via WhatsApp om hulp te vragen bij een tweede rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer, maar Koen weigerde haar te helpen.
  • Rachel is vastbesloten om Yvonne opnieuw voor de rechter te slepen, ondanks dat ze al een rechtszaak tegen haar heeft gewonnen.
  • Naast het conflict met Yvonne Coldeweijer heeft Rachel ook een nieuwe rechtszaak aangespannen tegen RadioNL vanwege een satirische remake van het nummer De Vlieger.
  • Rachel’s voortdurende juridische strijd zorgt voor reputatieschade, en zelfs voormalig bondgenoot Koen Kardashian bekritiseert haar nu openlijk.
  • Het lijkt erop dat Rachel’s vasthoudendheid haar steeds meer tegenstanders oplevert, terwijl de publieke opinie over haar verdeeld blijft.