Connect with us

Actueel

RTL doet Vandaag Inside definitief in de ban: ´Dit kan echt niet meer!´

RTL-baas Peter van der Vorst heeft duidelijk aangegeven dat de mannen van Vandaag Inside niet meer passen bij RTL vanwege hun uitstraling.

Vandaag Inside

Volgens Peter zijn Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, ondanks hun populariteit, niet positief en optimistisch genoeg voor het imago dat RTL wil uitstralen. Dit werd duidelijk tijdens het RTL Content Event, waar mediakenner Victor Vlam hem vroeg naar een mogelijke terugkeer van het programma op RTL.

De talkshow Vandaag Inside trekt dagelijks rond de miljoen kijkers op SBS6, waar het bekendstaat om de uitgesproken meningen van de presentatoren. In het verleden maakten de mannen deel uit van RTL, maar een terugkeer lijkt volgens Peter uitgesloten.

Vandaag Inside

Hoewel het programma geen blad voor de mond neemt, wat vaak tot spraakmakende momenten leidt, vindt Peter dat de sfeer van Vandaag Inside niet meer aansluit bij de gewenste toon van RTL.

Victor Vlam was verrast door het openhartige antwoord en twijfelt aan het besluit van RTL. Hij suggereert dat het uitsluiten van een programma met zo’n groot bereik, zoals Vandaag Inside, een risicovolle zet kan zijn.

Vandaag Inside

Volgens hem kan het beperken van de doelgroep schadelijk zijn voor een zender van het formaat van RTL. Vlam benadrukte ook een gebrek aan consistentie binnen RTL, gezien het feit dat een programma als Ranking the Stars, waarin deelnemers elkaar afkraken, wel weer terugkeert op de zender.