Connect with us

Actueel

Viktor Brand onthult hoe het nu met Mr. Frank Visser gaat na plots afscheid van zijn vrouw

Dit jaar moest Mr. Frank Visser, bekend van het televisieprogramma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, afscheid nemen van zijn geliefde vrouw Margot na een huwelijk van maar liefst 45 jaar.

Margot leed al enige tijd aan de ziekte van Alzheimer en verbleef in een verzorgingstehuis voor dementiezorg. Het afscheid was hartverscheurend, zoals Frank eerder deelde in een boek dat hij vorig jaar uitbracht over het ziekteproces van zijn vrouw. “Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte werd getroffen. Maar het lot besloot anders,” schreef hij toen met pijn in zijn hart.

De Steun van Zijn Werk

Ondanks het enorme verdriet heeft Mr. Frank Visser ervoor gekozen om zich te blijven richten op zijn werk. Volgens Viktor Brand, collega van Mr. Visser en presentator van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, is het werken voor Frank een vorm van afleiding.

In De Coen & Sander Show op JOE vertelde Viktor hoe het nu met zijn collega gaat. “Met Mr. Visser gaat het hartstikke goed,” zei hij. “Het is natuurlijk zwaar om na zo’n lange relatie iemand te verliezen, maar hij blijft actief en vindt veel plezier in zijn werk.”

Op 73-jarige leeftijd heeft Frank er bewust voor gekozen om te blijven werken, en dat doet hij met enthousiasme. Viktor Brand legt uit dat de opnames van het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak een positieve afleiding vormen voor hem.

Het werken met een jong team en het doen waar hij van houdt, geven hem energie. “Dit is wat hij het liefste doet; hier wordt hij blij van,” aldus Viktor.

Toekomstige Plannen

Naast zijn rol in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak blijft Viktor Brand ook druk bezig met andere projecten. Woensdagavond zal hij te zien zijn bij Shownieuws om te praten over het nieuwe seizoen van zowel Mr. Frank Visser Doet Uitspraak als zijn andere programma Een Plek Onder de Zon. Kijkers kunnen dit volgen om 23.00 uur op SBS6.

Het lijkt erop dat, ondanks het verdrietige verlies, Mr. Frank Visser kracht vindt in zijn werk en zich omringt met mensen en projecten die hem gelukkig maken.