Connect with us

Actueel

Jochie (18) verliest hand na afsteken van vu*rwerk in trein: ´Wat bezielde hem?´

Naarmate het jaar ten einde loopt, neemt de overlast van vu*rwerk weer toe. Helaas blijkt dat niet iedereen voorzichtig omgaat met vu*rwerk. Een 18-jarige jongen heeft op tragische wijze deze les geleerd door een vu*rwerkb0m af te steken in een trein.

Vu*rwerk in de trein: een gevaarlijke combinatie

Het is al riskant om vu*rwerk in een trein af te steken, maar het wordt nog gevaarlijker als het om zware kn*llers gaat. Rond 02:15 uur besloot een onbezonnen jongeman een Cobra 6 af te steken in een b0mvolle trein.

Het resultaat was een expl0sieve kn*l die de aandacht trok van iedereen in de omgeving. De expl0sie was zo krachtig dat deze vergelijkbaar is met die van een handgrana*t. Het vu*rwerk is absoluut geen speelgoed en kan ernstige schade aanrichten.

Gevolgen van de actie

Door deze onverantwoorde actie raakte de jongen zelf ernstig gew0nd en verloor hij zijn hand. Daarnaast hebben verschillende passagiers in de trein geh00rschade opgelopen. De gevolgen van deze domme beslissing zijn dramatisch en hadden gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

Reactie van de NS

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft de actie van de jongeman in een reactie als ‘idioot voor woorden’ bestempeld. Ze begrijpen niet hoe iemand op het idee komt om een vu*rwerkb0m in een trein af te steken. Op dit moment is het aantal passagiers in de trein niet bekend, en er is nog geen aang!fte gedaan door de betrokkenen.

Huidige situatie

De trein werd na het incident tot stilstand gebracht op station Schagen, en de p0litie is inmiddels een onderzoek gestart. Ze roepen ooggetuigen of mensen die het incident hebben gefilmd op om zich te melden en een verklaring af te geven.

De hoop is dat getuigenissen meer duidelijkheid kunnen bieden over de gebeurtenissen die leidden tot dit ongelukkige voorval.