Connect with us

Actueel

Dit is de personal trainer van Prinses Amalia: ‘Dan zou ik ook elke dag gaan!’

Prinses Amalia heeft tijdens Prinsjesdag de aandacht getrokken met haar opvallende nieuwe uiterlijk. Veel toeschouwers en royaltykenners merkten dat de prinses zichtbaar veel is afgevallen, en ze maakte een krachtige indruk met haar verschijning. Complimenten stroomden binnen, zowel uit Nederland als uit het buitenland. Op social media verschenen al snel lovende reacties over haar nieuwe look. Een van de opmerkelijke reacties kwam van Mies, die schreef: “En weg is haar babyvet. Want ik zie een gepassioneerde en prachtige jonge vrouw die absoluut van rups is veranderd in een kleurrijke vlinder. Op naar de toekomst.”

Internationale Belangstelling voor Amalia

Niet alleen in Nederland werd Amalia’s verschijning opgemerkt. Ook in het buitenland, en dan met name in Spanje en Argentinië, was er veel belangstelling voor de prinses. In Spanje, waar Amalia een tijdje in Madrid heeft gewoond en vanwege de historische banden tussen de koninklijke families, volgen royaltydeskundigen en media het Nederlandse koningshuis op de voet. In Argentinië, waar koningin Máxima vandaan komt, wordt Amalia ook nauwlettend gevolgd. De Argentijnse ‘Máximakenner’ Rodolfo Vera Valderón deed zelfs een opmerkelijke uitspraak op de Argentijnse televisie: hij suggereerde dat zowel Amalia als Máxima gebruik zouden maken van het diabetesmedicijn Ozempic, een middel dat wereldwijd bekend staat om zijn afslankende bijwerkingen en dat veel beroemdheden zouden gebruiken om gewicht te verliezen.

Geruchten Over Ozempic Ontkracht

Hoewel deze bewering over het gebruik van Ozempic snel de ronde deed, zijn er tegengeluiden. De Spaanse krant Vanitatis / El Confidencial weerspreekt het gerucht en meldt dat Prinses Amalia sinds haar terugkeer naar Amsterdam elke dag in de sportschool te vinden is. Daar traint ze intensief onder begeleiding van personal trainer Milan Antoni. Volgens de krant heeft Amalia zich vol overgave gestort op krachttraining en diëten, wat een belangrijke rol zou spelen in haar transformatie.

Jaap Rijnbende’s Complimenten voor Amalia

Ook in Nederland bleef de nieuwe verschijning van Prinses Amalia niet onopgemerkt. Couturier Jaap Rijnbende sprak in weekblad Party zijn bewondering uit voor haar uitstraling tijdens Prinsjesdag. Hij was vol lof over haar verschijning en benadrukte hoe volwassen en elegant ze eruitzag. “Prinses Amalia ziet er ineens wat minder meisjesachtig uit,” vertelde hij. “De jurk van het merk Safiyaa in smaragdgroen maakte door het spannende decolleté en de subtiele split van haar een echte topper op Prinsjesdag. De kleur smaragdgroen staat prachtig bij haar blonde haren en huidskleur. Ze wilde opvallend niet opvallen, en dat heeft prinses Amalia heel goed gedaan.”

De Perfecte Look voor Prinsjesdag

Rijnbende was ook vol bewondering voor de keuze van accessoires die Amalia bij haar outfit droeg. De prinses combineerde haar smaragdgroene jurk met eenvoudige, goudkleurige accessoires die haar look compleet maakten. “Prachtig vind ik ook de open gouden schoentjes en de eenvoudige goudkleurige accessoires, zoals de clutch. Het geheel was perfect in balans,” aldus Rijnbende. Het is duidelijk dat Amalia een stijlvol statement maakte tijdens deze belangrijke dag en dat haar transformatie niet onopgemerkt bleef.

De Rol van Personal Trainer Milan Antoni

Nu bekend is geworden dat personal trainer Milan Antoni verantwoordelijk is voor het nieuwe, fitte uiterlijk van Amalia, rijst de vraag wie deze trainer is en hoe hij erin geslaagd is om de prinses zo’n indrukwekkende transformatie te laten ondergaan. Milan Antoni staat bekend als een expert op het gebied van krachttraining en voeding, en hij deelt regelmatig updates over zijn fitnessroutine op Instagram. Antoni is duidelijk iemand die weet hoe hij zijn cliënten naar een hoger niveau kan tillen, en Amalia heeft daar volop van geprofiteerd. De trainer heeft een sterke reputatie opgebouwd in de fitnesswereld, en zijn expertise heeft Amalia geholpen om haar doelen te bereiken.

Amalia’s Weg naar Gezondheid en Fitheid

Amalia’s toewijding aan haar gezondheid en fitheid is inspirerend, vooral gezien de druk die op haar schouders rust als toekomstige koningin van Nederland. Het feit dat ze zo’n verandering heeft doorgemaakt, getuigt van haar vastberadenheid en discipline. In plaats van te kiezen voor snelle oplossingen of drastische methoden, heeft ze ervoor gekozen om op een gezonde en verantwoorde manier aan haar lichaam te werken. Haar intensieve trainingsregime en gezonde eetpatroon hebben haar geholpen om fitter en sterker te worden, wat ook terug te zien is in haar zelfverzekerde uitstraling.

Verkeerde Speculaties over Afvallen

De speculaties over het gebruik van Ozempic wijzen erop hoe snel mensen geneigd zijn om conclusies te trekken zonder de volledige feiten te kennen. Terwijl sommigen dachten dat Amalia’s gewichtsverlies te danken was aan een wondermiddel, is het duidelijk dat haar transformatie het resultaat is van hard werken in de sportschool en gezonde keuzes. Het is belangrijk om te benadrukken dat gewichtsverlies en fitheid een persoonlijke reis zijn, en dat Amalia ervoor gekozen heeft om haar doelen op een verantwoorde manier te bereiken.

De Invloed van Máxima

Amalia’s moeder, koningin Máxima, heeft haar altijd gesteund in haar ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Het is dan ook geen verrassing dat Máxima een belangrijke rol heeft gespeeld in de keuzes die Amalia heeft gemaakt om haar gezondheid en welzijn te verbeteren. Als moeder en als koningin is Máxima een groot voorbeeld voor haar dochters, en het lijkt erop dat Amalia haar moeders voorbeeld volgt door een gezonde levensstijl na te streven.

Een Inspirerend Voorbeeld

Prinses Amalia’s transformatie gaat verder dan alleen haar uiterlijk. Ze laat zien dat, ondanks de druk die op haar rust, ze vastberaden is om het beste uit zichzelf te halen. Haar toewijding aan haar gezondheid en fitheid is een inspiratie voor velen, en ze bewijst dat het mogelijk is om op een verantwoorde manier aan je lichaam te werken en je doelen te bereiken. Haar nieuwe look op Prinsjesdag was een weerspiegeling van haar harde werk en vastberadenheid, en het is duidelijk dat ze klaar is voor de toekomst.

 

 

 

 

Conclusie

Prinses Amalia heeft tijdens Prinsjesdag niet alleen indruk gemaakt met haar stijlvolle outfit, maar ook met haar zichtbare transformatie. Door hard te werken met personal trainer Milan Antoni en te focussen op een gezonde levensstijl, heeft ze zichzelf opnieuw uitgevonden. Hoewel er speculaties waren over het gebruik van medicijnen zoals Ozempic, is het duidelijk dat haar transformatie het resultaat is van discipline, toewijding en gezond leven. Amalia is een inspiratie voor velen, en haar verschijning op Prinsjesdag toont aan dat ze klaar is om haar rol als toekomstige koningin met kracht en gratie te vervullen.


Belangrijkste punten:

  1. Amalia’s opvallende transformatie: De prinses maakte indruk op Prinsjesdag door haar gewichtsverlies en elegante verschijning.
  2. Internationale aandacht: Amalia’s uiterlijk trok niet alleen in Nederland, maar ook in Spanje en Argentinië veel aandacht.
  3. Speculaties over gewichtsverlies: Geruchten over het gebruik van het diabetesmedicijn Ozempic werden ontkracht door haar dagelijkse sportschoolroutine.
  4. Complimenten van Jaap Rijnbende: Couturier Jaap Rijnbende prees Amalia’s stijl en uitstraling tijdens Prinsjesdag.
  5. Personal trainer Milan Antoni: Amalia werkt intensief met trainer Milan Antoni, die haar begeleidt in krachttraining en voeding.
  6. Gezonde levensstijl: Amalia heeft op een verantwoorde manier gewerkt aan haar gezondheid en fitheid, wat haar zelfvertrouwen heeft vergroot.