Connect with us

Actueel

Quinty Trustfull openhartig over gezondheid Loretta Schrijver

Afgelopen juli deelde Loretta Schrijver heftig nieuws over haar gezondheid: Ze heeft uitgezaaide k@nker. Goede vriendin en oud-collega Quinty Trustfull vertelt voor de camera van Shownieuws hoe het nu met haar gaat.

Omstandigheden en Opnames

Quinty vertelt dat het naar omstandigheden goed met Loretta gaat. De presentatrice wil er niet te veel over zeggen, omdat het natuurlijk “Loretta haar verhaal is.”

Wel geeft ze aan dat de twee regelmatig contact hebben en dat Loretta erg geniet van de opnames van The Masked Singer, die onlangs zijn begonnen.

Trots en Ondersteuning

Verder laat Quinty weten dat ze ontzettend trots is op haar vriendin: “Ik vind dat ze het als een kanjer doet (…) Helemaal hoe ze erin staat en hoe ze het doet.

Ze heeft een ontzettend lieve groep mensen om haar heen, en wij als hechte vriendengroep zijn er ook voor haar. Dit doet haar en ons goed. Dat is fijn,” aldus Quinty in het interview.

Collega’s Over Loretta

Loretta’s The Masked Singer-collega’s Gerard Joling en Ruben Nicolai spraken onlangs ook over haar gezondheid. Gerard liet weten dat hij het beter aan haar zelf zou overlaten om erover te praten: “Dat vind ik altijd discutabel, als het over z1ektes gaat…

Loretta Schrijver

Maar ze gaat wel echt de goede kant op, hoor!” Ruben, die naast hem stond, knikte instemmend.

Gerard vervolgde: “Ik heb van de week met haar gezeten en het blijft een blij, heerlijk, gezellig mens.” Ruben voegde daaraan toe: “Ja, ze is fantastisch.” Gerard sloot positief af: “Het gaat (dus) de goede kant op.”