Connect with us

Actueel

Danny Blind door vrouw betrapt op ontrouw

Er is opschudding ontstaan rondom Danny Blind. Volgens berichten van Juicechannel zou de voormalige voetbalcoach ontrouw hebben gepleegd tijdens een wintersportvakantie met zijn vrouw en vrienden.

Blind zou intiem zijn geweest met een van de naaste vriendinnen van zijn echtgenote en is hierbij op heterdaad betrapt.

Danny Blind en zijn vrouw Yvonne zijn al vele jaren samen, sinds ze negentien en achttien jaar oud waren, respectievelijk.

Hun huwelijk werd beschouwd als stabiel en gelukkig, maar recente gebeurtenissen werpen een schaduw op deze perceptie.

Traditiegetrouw brengt het echtpaar Blind de wintersportvakanties door met een vaste groep vrienden. Dit jaar echter, hebben Danny en Yvonne de reis overgeslagen.

De oorzaak hiervan ligt in het incident van vorig jaar, waarbij Danny betrapt werd in bed met een ander dan zijn echtgenote.

Dit heeft ertoe geleid dat Yvonne hem de toegang tot de jaarlijkse vakantie heeft ontzegd, vooral omdat de betrokken vrouw ook dit jaar weer aanwezig zou zijn.

Yvonne heeft echter aangegeven dat deze maatregel niet permanent hoeft te zijn. Als Danny kan bewijzen dat hij een jaar lang trouw blijft, overwegen ze volgend jaar weer samen op vakantie te gaan.

Dit is niet de eerste keer dat de familie Blind negatief in het nieuws komt. Danny Blind kreeg eerder veel kritiek te verduren als bondscoach van het Nederlands Elftal, en er zijn geruchten dat hij vaker ontrouw is geweest, iets waarvan Yvonne op de hoogte zou zijn.

Ook over zoon Daley Blind doen verhalen de ronde dat hij zijn partners meerdere keren heeft bedrogen, iets wat na controle op internet bevestigd lijkt te worden.