Connect with us

Actueel

Monique Westenberg diepbedroefd door aanzienlijk verlies: “Zij was het dierbaarste familielid voor mij”

Een Dag van Rouw voor Monique

Vandaag staat Monique Westenberg stil bij een diep persoonlijk verlies.

Op haar Instagram-pagina deelde ze een emotionele update, waarin ze uitdrukt hoe zwaar deze dag voor haar is. Sinds 2018, het jaar waarin ze haar meest geliefde familielid verloor, voelt deze dag nog steeds pijnlijk aan.

Herinnering aan een Speciale Vriend

Op de geboortedag van haar hond, die in 2018 0verleed, plaatste Monique een foto van zichzelf met haar hond op Instagram Stories. Ze schreef: “12-12, de dag dat je werd geboren veranderde mijn leven voorgoed. Dankzij jou leerde ik wat onvoorwaardelijke liefde betekent! Ik mis je, mijn meisje”, gevolgd door een hartje.

Het Verlies van een Huisdier: Een Diepe Impact

Het nemen van een hond betekent onvermijdelijk ook het ervaren van verlies.

Het verdriet om een huisdier kan even intens zijn als het verlies van een mens, wat het rouwproces zwaar maakt. Monique had het bijzonder moeilijk met het 0verlijden van haar hond en vond deze dagen altijd uitdagend.

Verdriet en Verwerking

Monique deelde openlijk haar verdriet toen haar hond 0verleed. Ze noemde het dier haar ‘favoriete familielid’. Ondanks dat het al enkele jaren geleden is, voelt Monique nog steeds het verlies, vooral op dagen zoals deze. In 2019 schreef ze zelfs een kinderboek over haar hond, als een manier om met het verlies om te gaan.

Ondersteuning in Moeilijke Tijden

Vandaag is ongetwijfeld een moeilijke dag voor Monique, gezien haar blijvende gemis. We willen haar steun bieden en hopen dat ze de dag kan doorkomen.