Connect with us

Actueel

Joran van der Sloot hoopt in de toekomst als een vrij individu anderen bij te kunnen staan

Joran van der Sloot heeft onlangs bekendgemaakt dat hij inderdaad verantwoordelijk is voor de verdwijning van Natalee Holloway.

Advocaat Joran van der Sloot kondigt belangrijk nieuws aan: ‘Zonder hem is er geen zaak’ Hij beweert dat hij haar in 2005 in zee heeft achtergelaten, nadat hij meer had gewild dan alleen zoenen, iets wat Natalee niet wilde. Ze heeft zijn avances afgewezen.

Volgens zijn verklaring heeft hij haar toen in het gezicht geslagen en vervolgens een betonblok van het strand gepakt om haar hoofd te verwonden voordat hij haar in zee gooide.

Advocaat Joran van der Sloot kondigt belangrijk nieuws aan: ‘Zonder hem is er geen zaak’ Op basis van een gevonden dagboek en een geslaagde leugendetectortest wordt Joran’s verhaal geloofd door zowel de FBI als de rechter.

Sinds 2016 hield hij een dagboek bij, waarvan de FBI niet op de hoogte was. De rechter heeft ingestemd met een vermindering van zijn straf vanwege de positieve resultaten van de leugendetector.

Advocaat Joran van der Sloot kondigt belangrijk nieuws aan: ‘Zonder hem is er geen zaak’ Daardoor zal Van der Sloot 20 jaar moeten uitzitten, een straf die gelijktijdig loopt met die in Peru. In 2042 zal hij op vrije voeten komen.

Op dat moment zal hij 57 jaar oud zijn. “Wanneer ik vrijkom, wil ik mensen helpen die kampen met gokverslaving of psychische stoornissen.”

Advocaat Joran van der Sloot kondigt belangrijk nieuws aan: ‘Zonder hem is er geen zaak’ “Ik wil mijn leven wijden aan het helpen van anderen. Mijn eigen leven is verwoest door mijn gokverslaving en misschien door andere stoornissen die ik heb. Ik wil anderen ondersteunen.”

Joran van der Sloot stelt dat hij een positieve verandering wil brengen in zijn toekomst Hij kijkt niet met trots terug op zijn daden. “Iemand die twee meisjes van het leven berooft, is niet helemaal normaal. Ik heb me altijd afgevraagd of er iets mis is met mij, misschien genetisch. Ik ben onderzocht en heb inderdaad een bipolaire stoornis, waarvoor ik dagelijks medicatie neem.”

Joran van der Sloot stelt dat hij een positieve verandering wil brengen in zijn toekomst Hij heeft geen angst om weer op het verkeerde pad te raken als hij een vrij man is. Ook maakt hij zich geen zorgen dat hij zijn vrouw iets zal aandoen.

Advocaat Joran van der Sloot kondigt belangrijk nieuws aan: ‘Zonder hem is er geen zaak’ “Haha, ik zou mijn geliefde nooit kwaad kunnen doen. Eerlijk gezegd denk ik dat Leidy mij een pak slaag geeft.”