Connect with us

Actueel

Kind geboren bij vrouw van 66 jaar oud. Zo zien ze er nu uit!

Adriana Iliescu uit Roemenië staat bekend als ’s werelds oudste “nieuwe moeder”. Op de leeftijd van 66 jaar verwelkomde ze haar allereerste kind, een dochter.

Dit opmerkelijke gebeurde in 2005 en maakte wereldwijd nieuws. Het feit dat iemand op zo’n leeftijd nog moeder werd, wekte veel gemengde reacties op.

Nu, 17 jaar later, zijn er nieuwe foto’s van moeder en dochter die prachtig zijn!

Velen vreesden destijds dat de kleine Eliza op jonge leeftijd wees zou worden vanwege haar moeders opmerkelijke leeftijd.

Maar niets is minder waar, want de baby van destijds is nu een 17-jarige tiener, en Adriana geniet nog steeds volop van het leven.

Adriana beweert dat je zo oud bent als je je voelt, en zij voelt zich zo fit als een dertiger. Op 83-jarige leeftijd werkt ze nog steeds parttime als docent en schrijft ze kinderboeken.

Mocht er onverhoopt iets met Adriana gebeuren, dan is de arts die haar IVF-behandeling heeft uitgevoerd wettelijk de voogd van Eliza. Zo zal het meisje nooit alleen zijn.

Eliza doet het ook buitengewoon goed op school en lijkt in de academische voetsporen van haar moeder te treden.

In 2022 genieten ze nog steeds van elkaars gezelschap, hoewel Adriana er momenteel uitziet alsof ze Eliza’s overgrootmoeder is.

Ondanks het leeftijdsverschil lijkt dit sprookje een voorspoedig verloop te hebben. Laten we hopen dat moeder en dochter nog vele jaren samen kunnen genieten!

Bekijk hier hoe Adriana en Eliza er vandaag uitzien:

Wat is jouw mening over het feit dat Adriana moeder werd op zo’n hoge leeftijd? Deel het met ons in de reacties!