Connect with us

Actueel

Jonathan (21) is verliefd op een vrouw die 39 jaar ouder is: ‘Ze had zin in jonge jongens’

Liefde is wellicht een van de mooiste emoties die een mens kan ervaren. Wanneer je bij iemand bent van wie je houdt, lijkt het leven een stuk eenvoudiger te navigeren.

Het hebben van iemand die je begrijpt en emotioneel steunt, is een prachtig privilege.

Meestal hebben we echter geen zeggenschap over op wie we verliefd worden. Het gebeurt gewoon, en zolang alle betrokkenen meerderjarig zijn en instemmen, heeft niemand het recht om zich te bemoeien met de relatie.

Een ongebruikelijk stel, bestaande uit Pam, 60 jaar oud, en Jonathan, 21 jaar oud, ervaart echter voortdurende kritiek vanwege het leeftijdsverschil van 39 jaar tussen hen.

Dit unieke paar heeft onlangs hun verhaal gedeeld met de Britse nieuwswebsite The Sun. Ze ontmoetten elkaar in 2018 via een datingapp en zijn sindsdien verliefd op elkaar.

Leeftijd verzwegen
Op de datingapp had Jonathan aangegeven dat hij 21 jaar oud was, terwijl hij op dat moment eigenlijk 19 jaar was.

“Ik had sinds mijn dertigste interesse in jongere mannen. Maar ik benadrukte dat ik te oud voor hem was, omdat ik twee dochters heb van 32 en 34 jaar en zelfs al oma ben”, vertelt Pam aan The Sun.

Toch besloten ze de relatie voort te zetten. Ze voelden zich tot elkaar aangetrokken en deelden een diepe interesse in astrologie.

Directe klik
Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, was er meteen een sterke klik.

“Toen ik hem in het echt zag, was hij nog knapper dan ik had verwacht.”

“We renden naar elkaar toe en kusten elkaar hartstochtelijk. Het was liefde op het eerste gezicht. We hebben van elkaars gezelschap genoten en de nacht was geweldig. We hebben nauwelijks geslapen. Hoewel Jonathan tientallen jaren jonger is dan ik, was hij niet onervaren. Hij wist precies wat hij deed”, vertelde Pam aan The Sun.

Maar het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn voor dit nieuwe paar.

“Ze zeiden dat ik therapie nodig had”
Als ze samen in de stad rondlopen, trekken ze vaak veel blikken van mensen die moeite lijken te hebben met hun leeftijdsverschil. Zelfs hun families hadden aanvankelijk moeite met het accepteren van de relatie.

“Toen mijn dochters Jonathan voor het eerst zagen, schrokken ze van zijn jeugdige uiterlijk. Maar toen ze Jonathan in huis zagen spelen met mijn zesjarige kleindochter, gaven ze toe dat ze hem aardig vonden”, vertelde Pam aan The Sun.

De vrienden van Pam namen echter een andere houding aan.

“Ik hoopte dat ze blij voor me zouden zijn, maar in plaats daarvan waren ze stil en afstandelijk tegen Jonathan.”

“Een paar dagen later vertelden ze me dat Jonathan me alleen maar gebruikte. Een ander zei dat hij jong genoeg was om mijn kleinzoon te zijn en dat ik therapie nodig had. Ik was erg gekwetst. Daarna besloot ik ze uit mijn leven te verwijderen, want ik had die negativiteit niet nodig”, zei Pam.

Verloving na drie maanden
In mei 2018, slechts drie maanden nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet, vroeg Jonathan Pam ten huwelijk.

“Ik was in de wolken. Ik besefte dat het snel ging, maar ik zou binnenkort 60 worden en ik wist dat het leven geleefd moest worden”, aldus Pam tegen The Sun.

Om hun verloving te vieren, bezochten Jonathan en Pam de ouders van Jonathan.

“Omdat ik ouder was dan zijn moeder, voelde ik me nerveus op weg naar hun huis. Maar toen ik aankwam, verwelkomde zijn moeder me met open armen en zei ze lachend dat Jonathan eindelijk een volwassen dame had gevonden”, vertelde Pam aan The Sun.