Connect with us

Actueel

Nieuwe ‘gestoorde’ details over Fouad L. bekend: zo lokte hij de moeder en dochter in de val

De vrouw die twee dagen geleden in een woning aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam-West koelbl0edig werd verm00rd door Fouad L., is de 39-jarige Marlous.

Haar dochter Romy werd ook door deze gew*lddadige dader om het leven gebracht. Het betreft een moeder en dochter, die beiden drie kinderen achterlaten.

Fouad L. was de buurman van Marlous en Romy. Hij zou eerst zijn eigen woning in br*nd hebben gest0ken, waarna hij naar de buren ging.

Moeder Marlous opende de deur en werd onmiddellijk neergesch0ten, ze had geen kans. Ook haar dochter Romy kwam om.

Volgens een voorbijganger, Jonas, die Romy kort daarna uit haar huis haalde, had het meisje een sch0twond in haar gezicht.

L. vroeg haar om haar mond te openen. Toen ze weigerde, sch00t hij haar in het gezicht. Romy werd nog naar de eerste h*lp gebracht, maar 0verleed daar.

Romy heeft een tweelingzus, een jonger broertje en een oudere zus. Het is nog niet duidelijk of zij thuis waren op het moment van de aanv*l en door wie zij zijn opgevangen.

Marlous was niet meer samen met de vader van de kinderen, die volgens RTV Rijnmond niet in Rotterdam woonde.

Een goede vriendin van Marlous, Jasmine, legde gisteren bloemen op het plein. Ze groeide samen op in Bergen op Zoom en verhuisde later met Marlous naar Rotterdam.

In de Havenstad woonden ze vlak bij elkaar en hun kinderen waren bevriend. Jasmine zei dat Marlous meerdere keren over Fouad had gesproken en de gruweld*den tegen dieren die hij beging. Ze heeft ook meerdere keren aang!fte gedaan.

Ondanks de ver00rdeling van Fouad L. voor dierenm!shandeling, schafte hij daarna direct een hond aan, wat vragen opriep.

Een andere vriendin, genaamd Shanta, beschreef Marlous als “de liefste persoon op aarde, een engel.” Ze deelden veel met elkaar. Een andere vriend kon zijn emoties niet bedwingen en bracht eveneens bloemen. Hij zei: “We hadden afgelopen weekend nog contact met elkaar.”

Onder de laatste TikTok-video van Romy, geplaatst vier dagen geleden, stromen reacties binnen. Het meisje zat op de Horeca Vakschool en was zeer geliefd.

Er is nu een crowdfundingsactie gestart om de nabesta*nden te steunen en de kosten voor de begr*fenis en andere verliezen te helpen dekken.

De initiatiefnemers schrijven: “Dit is een kleine steun voor de nabesta*nden. Romy’s tweelingzusje en haar kleine broertje van vijf jaar oud blijven achter.” Op het moment van schrijven is er bijna 40.000 euro opgehaald, met als doel 60.000 euro.