Connect with us

Actueel

Emily (31) kan praten met geesten: zo ziet het leven er in het hiernamaals uit

Emily, een zelfbenoemd medium van 31 jaar oud uit de Verenigde Staten, beweert dat ze regelmatig gesprekken voert met mensen die al in het hiernamaals leven.

Voor degenen die zich hebben afgevraagd wat er gebeurt na de d00d, biedt ze volgens haar inzichten.

Emily beweert dat ze via deze gesprekken antwoorden heeft gekregen op de vraag waar de zielen van mensen na het verlaten van het aardse leven naartoe gaan.

Ze beschrijft het proces als een soort ‘spiritueel spa-dagje’, waarbij de zielen ongeveer een week tot twee weken ronddwalen met degenen die eerder zijn 0verleden.

Gedurende deze tijd leren ze vrede te hebben met hun vertrek en genezen ze van eventuele problemen die ze tijdens hun leven hebben gehad.

Na deze periode vervolgen de zielen hun weg en kunnen ze terugkeren om bij dierbaren te kijken, hen begeleiden tijdens het st*rvensproces, doorgaan naar hun volgende leven of zich verenigen met hun ‘hogere zelf’, volgens Emily.

Emily beweert dat ze zich al op jonge leeftijd realiseerde dat ze paran0rmaal begaafd was.

Als kind kon ze al met mensen communiceren die niet meer leefden, vaak in een bosachtige omgeving. Ze kon ook 0verleden familieleden zien.

Ze beschrijft haar gave als iets wat ze al lange tijd heeft, maar op achtjarige leeftijd besefte ze dat ze anders was dan anderen. Ze deelde haar ervaringen met haar moeder, die niet begreep hoe ze dit kon.

Volgens Emily zijn ge*sten gidsen voor levende mensen en kunnen ze worden gezien als vrienden die hulp bieden.

Het is niet noodzakelijk om ze te zien om te weten dat ze er zijn.

Soms kunnen ze worden gehoord of gevoeld, en ze vormen een team van ‘helpers’ die zich inzetten om het leven van mensen te sturen zoals ze dat wensen.