Connect with us

Actueel

Moeder vindt zichzelf veel knapper dan andere moeders: ‘Ze zijn gewoon allemaal jaloers’

Lena Nersesian, een succesvolle 32-jarige onderneemster en blogger, heeft haar merk vanaf de grond opgebouwd en heeft een enorme online aanhang.

Hoewel ze nu bekend is als influencer, heeft Lena in het verleden een graad in psychologie behaald en heeft ze gewerkt met gehandicapte kinderen.

Ondanks haar online succes en haar zelfverzekerdheid, voelt Lena zich nerveus op het schoolplein wanneer ze haar zoontje Parker ophaalt.

Ze merkt op dat andere moeders haar met vuile blikken aankijken en veronderstellen dat ze hun mannen zal proberen te verleiden en van hen af te nemen.

Lena benadrukt echter dat ze hier niet in geïnteresseerd is en dat deze blikken voortkomen uit jaloezie over haar uiterlijk en aantrekkelijke lichaamsbouw.

Voor Lena is het duidelijk dat deze blikken het gevolg zijn van haar uiterlijke verschijning, terwijl haar ondernemersvaardigheden en het feit dat ze haar merk vanaf nul heeft opgebouwd, vaak naar de achtergrond verdwijnen.

Ze benadrukt echter dat haar gezin altijd haar prioriteit heeft en dat ze een “traditionalistische” relatie heeft waarin ze graag kookt voor haar gezin en samen tijd doorbrengt.

Lena vindt het belangrijk om te benadrukken dat, ondanks haar online succes en haar zelfverzekerde uitstraling, haar gezin altijd op de eerste plaats komt.

Ze houdt van het traditionele gezinsleven en besteedt graag tijd aan het koken voor haar dierbaren en samen quality time doorbrengen.

Ondanks de soms negatieve blikken van andere moeders op het schoolplein, blijft Lena gefocust op haar eigen waarden en prioriteiten.

Ze gelooft dat haar succes en haar zelfverzekerdheid niet gebaseerd zijn op oppervlakkige zaken, maar op haar ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Voor Lena is het belangrijk om te laten zien dat schoonheid slechts een oppervlakkige eigenschap is en dat ze meer te bieden heeft dan alleen haar uiterlijk.

Ze blijft zich richten op haar gezin en haar carrière, ongeacht de vooroordelen die ze soms tegenkomt.