Connect with us

Actueel

Beelden: Zo werden de wippende vliegtuigpassagiers onthaald toen ze uit de wc kwamen

Je hebt vast gehoord van het virale filmpje waarin twee passagiers op een vliegtuig betrapt werden terwijl ze intiem waren. Nu zijn er meer beelden opgedoken van deze nieuwe leden van de ‘Mile High Club’. Niet alleen kom je te weten wie er achter die wc-deur waren, maar je krijgt ook de reactie van de overige passagiers te zien.

Opvallende gebeurtenis op Easyjet-vlucht
Als je actief bent op sociale media, heb je wellicht al gehoord van het opmerkelijke filmpje dat de ronde deed. In dit filmpje opende een steward van Easyjet de wc-deur om vervolgens twee passagiers in een compromitterende situatie aan te treffen. Dit hilarische filmpje is al miljoenen keren bekeken.

Als je goed hebt opgelet, kon je zien dat de hele cabine op de hoogte was van wat er gaande was. Veel mensen hadden hun telefoons klaar om het spektakel vast te leggen. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd voordat er meer beeldmateriaal zou opduiken. Nu is er een video opgedoken waarin we de reactie van de vliegtuigpassagiers kunnen zien.

Als helden ontvangen
De twee passagiers worden als helden ontvangen door de gehele cabine. Het lijkt erop dat dit een vlucht is vanaf een feesteiland, want de passagiers zijn overwegend jong. Ze waarderen wat er is gebeurd en tonen hun bewondering voor het lef van het stel.

De jongeman krijgt high-fives, en de dame lijkt het ook geweldig te vinden om als heldin te worden ontvangen. Natuurlijk is betrapt worden op deze manier waarschijnlijk de grootste nachtmerrie van iemand, maar ze gaan er gelukkig goed mee om. In ieder geval hebben ze heel wat mensen aan het lachen gemaakt!

@bolo9874

#easyJet

♬ dźwięk oryginalny – Bolo9874