Connect with us

Actueel

Bizar online advertentie: ‘Ik kan de nagels van jouw kindje doen’

Op sociale media heeft een vrouw met de gebruikersnaam Hopey voor flink wat ophef gezorgd door het plaatsen van opmerkelijke foto’s met absurde bijschriften.

Op de gedeelde foto’s is het handje van een baby te zien. Een handje op zichzelf is niets bijzonders, maar wat deze foto’s bizar maakt, zijn de kunstnagels die op het kleine handje zijn aangebracht.

De vorm van de kunstnagels is ronduit schokkend – stiletto-vormig en kortom scherp. Bovendien waren de nagels bedekt met glinsterende glitters.

Bij de foto’s plaatste Hopey de tekst: “Ik kan de nagels van jouw kind doen. Stuur me alsjeblieft een privébericht voor meer informatie.”

Gezien het handje kunnen we aannemen dat het hier om een pasgeboren baby gaat. Het commentaar op deze foto’s is dan ook allesbehalve mild.

Natuurlijk is het al merkwaardig om kunstnagels te laten aanbrengen bij zo’n jong kindje, maar de vorm van deze nagels is werkelijk absurd.

De nagels zijn lang, puntig en scherp, en Hopey krijgt dan ook enorm veel kritiek van mensen die oprecht bezorgd zijn.

“Ik vind de nagels van kinderen al scherp genoeg. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn dochter klauwen zou geven”, schreef iemand.

Een ander merkte op: “Dit is erg gevaarlijk. Baby’s raken vaak hun ogen of gezicht aan en zelfs zonder zulke nagels kunnen ze zichzelf krabben. Je loopt het risico dat je kind zichzelf pijn doet.”

Een derde persoon zei: “Vooral de getoonde nagels, ik bedoel, waarom zou je scherpe voorwerpen willen gebruiken die je baby in zijn mond kan stoppen en mogelijk kan inslikken? Dit is gewoonweg onacceptabel.”

De foto’s werden al snel op verschillende platforms gedeeld en velen kunnen hun ogen niet geloven. Als je per se iets wilt doen, kies dan bijvoorbeeld voor nagellak, zoals in een van de reacties wordt voorgesteld.