Connect with us

Actueel

Massale pan!ek en d00dsangsten in vliegtuig naar Amsterdam, toestel maakt n00dlanding

Op vlucht VY1379 van Alicante naar Amsterdam hebben passagiers een angsta*njagende ervaring doorgemaakt.

Een dr0nken man stond plotseling op in het vliegtuig en v!el zowel passagiers als personeel aan. Bovendien probeerde hij op grote hoogte de vliegtuigdeur te openen.

Dankzij de vastberadenheid van medereizigers die de man konden 0vermeesteren, liep het inc!dent met een sisser af. Ze hielden hem onder controle tot het vliegtuig veilig kon landen.

De 0pschudding dw0ng het vliegtuig tot een noodlanding in Parijs, Frankrijk. Daar stonden luchthavenmedewerkers en p0litieagenten klaar om de agr*ssieve man te arr*steren.

Opvallend genoeg zijn ook de drie Nederlanders die de man hadden 0vermeesterd aangeh0uden. Zij werden ook meegenomen naar het p0litiebureau.

Een van de passagiers aan boord, Miranda Geurtsen, vertelde over de gebeurtenissen.

Ongeveer anderhalf uur na het vertrek merkten passagiers dat een stewardess in discussie was met een Spaanse reiziger.

De man viel al op voordat iedereen aan boord ging. Hij had een grote fles Jägermeister bij zich, een st*rke drank met een alc0holpercentage van 35%.

De situatie werd steeds gr!mmiger en het vliegtuig besloot uiteindelijk een n00dlanding te maken.

De man was duidelijk onder invl0ed en begon passagiers lastig te v*llen.

Ondanks diverse pogingen van het cabinepersoneel om de situatie onder controle te krijgen, liep deze uit de hand.

Het personeel trok zich terug en verstopte zich achter een gordijn, terwijl de man agr*ssief werd en zich richtte op andere passagiers.

Uiteindelijk waren drie mannen nodig om hem te 0vermeesteren. Hij werd vastgeb0nden met een stoelriem en vastgezet op de achterste rij.

Na de landing werd de man meteen gearr*steerd. De drie Nederlandse helden die de man onder controle hadden gekregen, werden eveneens meegenomen naar het p0litiebureau om een verkl*ring af te leggen.

Ondanks het ongemak van de situatie en de n00dlanding, bleven passagiers met lege handen achter op Schiphol, omdat bagagemedewerkers al naar huis waren. Dit ver00rzaakte verdere vertraging en 0ngemak voor de vermoeide reizigers.