Connect with us

Actueel

Monica kan niet rustig sporten en zoekt een oplossing: ‘Ik ben te knap voor woorden’

In de moderne tijd streven velen van ons ernaar om er goed uit te zien, en daarom houden we onze voeding in de gaten en proberen we regelmatig te bewegen.

Monica Huldt, een 37-jarige vrouw uit Arizona, bezoekt vijf keer per week de sportschool. Echter, ze ondervindt veel hinder van opdringerige mannen tijdens haar workouts.

Om ongestoord te kunnen sporten en geen last te hebben van ongewenste aandacht, is Monica op zoek naar een bodyguard die met haar mee naar de sportschool gaat.

Monica begrijpt dat mannen haar aantrekkelijk vinden en beschrijft zichzelf als ’te knap voor woorden’.

Desondanks wil ze in de sportschool niet benaderd worden en omschrijft ze zichzelf als ‘de droom van elke man’.

“Ik weet dat ik de droom van elke man ben, maar in de sportschool wil ik niet aangesproken worden,” zegt Monica zelfverzekerd.

Ze heeft veel last van mannen die haar ongemakkelijk aankijken en haar constant om haar telefoonnummer vragen. Monica vindt dit gedrag zeer vervelend.

“In het verleden ben ik vaak s*ksueel geïntimideerd in de sportschool, en dat is niet prettig voor een vrouw,” voegt ze eraan toe.

Om zonder problemen te kunnen sporten, kreeg Monica vorig jaar het idee om een bodyguard in te schakelen die met haar mee zou gaan naar de sportschool.

“Het liefst heb ik een stevige, donkere man. Dat komt iets intimiderender over dan, sorry, een blanke man.”

Helaas heeft haar zoektocht nog geen resultaten opgeleverd. Daarom heeft ze nu besloten om het bedrag dat ze bereid is te betalen te verhogen.

“Ik ben bereid om $3.000 per maand te betalen, contant. Als dat betekent dat ik normaal kan sporten, dan zij het zo,” aldus Monica, die vastbesloten is een oplossing te vinden voor haar situatie.