Connect with us

Actueel

Stierenv*chten gaat mis: stier ramt hoorn helemaal in achterste

Een matador heeft een pijnlijke afloop moeten incasseren na een stierenv*chtshow, waarbij een stier hem in zijn achterste heeft doorb00rd met zijn hoorn. Alejandro Conquero, de matador in kwestie, zal hoogstwaarschijnlijk een blijvende herinnering aan dit inc!dent overhouden.

Het incident vond plaats tijdens een stierenv*chtvoorstelling in de arena van Cenicientos, Madrid. Alejandro Conquero ging de str!jd aan met de stier, en hoewel hij enkele malen handig aan het dier wist te 0ntsnappen, draaide de stier plotseling en wierp de matador de lucht in. Ondanks zijn val op de grond, bleef de stier onvermoeibaar op Alejandro in st0ten, totdat een van zijn hoorns hem opnieuw optilde en hem doorb00rde.

Een ooggetu!ge die het angsta*njagende moment op video vastlegde, deelde op Twitter: “De aanv*l van de stier op Alejandro Conquero is een beeld dat in mijn geheugen gegrift staat. We wachten op een helikopter voor med!sche hulp.”

Assistenten kwamen tussenbeide om de stier af te leiden en Alejandro te helpen 0ntsnappen. Hoewel hij erin slaagde de arena te verlaten, werd hij uiteindelijk per helikopter vervoerd. De hoorn van de stier drong het per!anale gebied binnen, waarbij het r*ctum doorb00rd werd via het stuitje.

Deskundigen voorspellen dat de 28-jarige matador op de lange termijn met gezondheidsproblemen te maken zal krijgen als gevolg van dit incident.

Het voorval vond plaats tijdens het derde gevecht van het jaarlijkse evenement Prieto de la Cal, volgens berichten van lokaal nieuwsplatform Andalucia Informacion.

Stierenvechten is een controversiële traditie die nog steeds plaatsvindt in diverse landen, waaronder Spanje, Portugal, Mexico, Peru, Frankrijk, Colombia, Ecuador en Venezuela.

Het is een traditie met sterke banden met de Spaanse en Portugese cultuur.

Terwijl matadors, gekleed in goud, de meest prominente rol spelen in het stierenvechtspel, worden andere stierenvechters subalternos genoemd.

Deze dragen vaak kleding met zilveren accenten, in tegenstelling tot het goud van de matador.

De incidenten zoals deze benadrukken de risico’s en controverses rondom stierenvechten, en dragen bij aan het debat over de ethiek en relevantie van deze traditie in de moderne wereld.