Connect with us

Actueel

Ouders laten helemaal baby alleen en gaan in achtbanen, maar wat ze dan doen is nóg erger

Met het ouder worden komt automatisch verantwoordelijkheid. Een baby is niet in staat om voor zichzelf te zorgen, en dat is ook begrijpelijk. Ouders hebben de taak om op hun kind(eren) te letten. Dit is echter precies wat er in dit verhaal niet gebeurd is.

Toen een vader en moeder met hun zevenjarige dochter en hun baby van enkele maanden oud een pretpark bezochten, leek er aanvankelijk niets aan de hand te zijn.

Echter, dit veranderde snel toen andere parkbezoekers doorkregen dat de ouders hun kinderen aan hun lot hadden overgelaten. Onmiddellijk riepen ze de hulp in van het personeel.

Volgens de website Café Mom gingen de ouders verschillende achtbanen in, terwijl ze hun baby aan de zorg van hun zevenjarige dochter overlieten.

Deze beslissing werd al snel door andere parkbezoekers opgemerkt, die zich rondom de kinderen begonnen te verzamelen.

Toen het baby’tje begon te huilen, deed het zevenjarige meisje haar uiterste best om het kind te troosten. Ze liet omstanders weten dat haar ouders in een achtbaan zaten.

Een vrouw die bij de kinderen stond, nam direct contact op met het personeel. Het personeel begreep de ernst van de situatie en begon naar de ouders te zoeken. De beelden van deze gebeurtenis werden op TikTok geplaatst en verspreidden zich snel over het hele internet.

Volgens Café Mom werden de twee kleine kinderen minstens 45 minuten lang aan hun lot overgelaten. Hun ouders stonden gedurende die tijd in de rij voor achtbanen voordat ze in de achtbanen stapten.

In de video is te zien hoe de ouders uiteindelijk terugkomen bij hun kinderen, met een grote glimlach op hun gezichten. Ze lijken niet in te zien dat ze iets verkeerd hebben gedaan.

Maar de stemming verandert snel wanneer boze omstanders de ouders ter verantwoording roepen. Ze laten duidelijk merken wat ze van het gedrag van de ouders vinden.

Onder de video’s, die in twee delen zijn geplaatst, zijn er talloze reacties. De kritiek op de vader en moeder neemt sterk toe, en velen hopen dat dit gedrag gevolgen zal hebben.

@mycrazyneighbori105

#badparents #seaworldsandiego #themeparks #baby #childendangerment #rollercoaster #fy #fyp #foryou #fypシ #sandiego

♬ original sound – crazy neighboor

Naar onze mening zouden kinderen niet verantwoordelijk moeten zijn voor de zorg voor andere kinderen. We horen graag wat jouw mening is over deze situatie. Laat het weten in de reacties en deel dit artikel op sociale media!

@mycrazyneighbori105

#seaworldsandiego #badparenting #sandiego #themeparks #childendengerment #baby #newborn #fypシ #fyp #fypシ゚viral #viral

♬ original sound – crazy neighboor