Connect with us

Actueel

Vader van 7 kinderen gaat verder als 6-jarig meisje

Een opmerkelijk verhaal uit Canada vertelt over een 60-jarige man die na een huwelijk van 23 jaar en zeven kinderen te hebben gekregen, een ingrijpend besluit heeft genomen.

Hij voelt zich beter als vrouw en heeft zichzelf getransformeerd tot Stefonknee Wolscht in de hoop een nieuw leven te beginnen.

Echter, zijn familie en vrienden hebben hem niet serieus genomen en hebben hem uitgelachen.

Als gevolg van deze eenzaamheid heeft Stefonknee een rad!cale keuze gemaakt: hij gaat verder als een zesjarig meisje en is geadopteerd door een adoptiegezin.

Hij is opgetogen over zijn nieuwe leven en geniet ervan om met hen kinderlijke activiteiten te ondernemen, zoals kleuren en in de zandbak spelen.

Het verhaal van Stefonknee werd bekend nadat hij deelnam aan het Canadese programma “The Transgender Project” van Daily Extra.

Hoewel hij tijdens zijn huwelijk niet per se ongelukkig was, koesterde hij een langdurige nieuwsgierigheid om als vrouw te leven, maar onderdrukte dit verlangen jarenlang.

Stefonknee erkent dat zijn transformatie een hoge prijs heeft gehad, maar hij heeft er vrede mee gevonden.

Hij voelde dat hij niets meer te verliezen had en het moment dat hij uit de kast kwam als transgender gaf hem een gevoel van bevrijding.

Hoewel het opmerkelijk is dat Stefonknee, die zelf dochters heeft, zichzelf nu identificeert als een zesjarig meisje en geniet van het spelen met adoptie-ouders, hebben zijn eigen ouders hem afgewezen.

Gelukkig heeft hij nu adoptie-ouders die hem accepteren zoals hij is, evenals hun kinderen en kleinkinderen.

Stefonknee voelt zich geweldig als zesjarig meisje en geniet van de onbezorgdheid van de kindertijd.

Hij is niet bezorgd over volwassen zaken, maar kan zich richten op spelen en het verkennen van zijn nieuwe leven.

Hoewel zijn ex-vrouw en kinderen hem nog steeds niet accepteren als een zesjarig kind, is Stefonknee tevreden met zijn nieuwe leven.

Soms vergeet hij zelfs zijn oude leven helemaal. Hij voelt een overweldigende onvoorwaardelijke liefde en is vastberaden om zijn leven te leiden zoals hij dat wenst.

Hij kijkt zelfs uit naar de mogelijkheid om binnenkort naar school te gaan, in zijn nieuwe rol als zesjarig meisje.