Connect with us

Actueel

Savannah kan niet zonder haar zelfbruiner: ‘Soms zijn de reacties erg heftig’

Het zonnetje begint eindelijk vaker te schijnen en dat betekent dat we kunnen genieten van wat warmte en kleur op onze huid.

Voor de 20-jarige Savannah Grace is zelfbruiner een onmisbaar onderdeel geworden van haar dagelijkse routine.

Savannah heeft een passie ontwikkeld voor zelfbruiner en ze gebruikt het elke avond om haar lichaam een mooie kleur te geven. Het resultaat is opvallend, om het zacht uit te drukken.

In gesprek met The New York Post en NeedToKnow.co.uk deelt Savannah: “Ik gebruik zelfbruiner nu iets meer dan drie jaar en ik spray het elke avond.”

Ze voegt eraan toe: “Ik hou ervan om buiten te zijn en van de zon te genieten. Ik spray na het sporten, voordat ik naar bed ga en zelfs ’s ochtends. Ik voel me goed als ik een kleurtje heb.”

Savannah plaatst regelmatig video’s op het socialemediaplatform TikTok, waarin ze haar liefde voor zelfbruiner laat zien.

Echter, ze krijgt ook regelmatig te maken met kritiek op haar gebruinde huidskleur.

“Ik probeer de commentaren niet te lezen”, vertelt de d0ktersassistente. “Maar soms zijn de reacties heel erg heft!g en dan moet ik de reacties uitschakelen.”

Savannah deelt dat ze zelfs berichten krijgt van mensen met een donkere huidskleur die haar beschuld!gen van het willen imiteren van hen.

“Ik kreeg een bericht van iemand die zei dat ik een ‘bl*ck face’ wilde zijn. Die persoon dre!gt zelfs aang!fte tegen mij te doen en noemt me een rac!st.”

Haar inbox zit dagelijks vol met berichten van mensen met een donkere huidskleur. “Ik wil niemand kw*tsen, ik hou gewoon van zelfbruiner. Dat is alles wat ik wil zeggen.”

Het is duidelijk dat Savannah’s liefde voor zelfbruiner soms negatieve reacties en m!sverstanden oproept.

Ze benadrukt echter dat haar intentie niet is om iemand te kw*tsen of na te bootsen, maar simpelweg om van de voordelen van zelfbruiner te genieten.

Het is belangrijk om respectvol met elkaars keuzes en uiterlijkheden om te gaan, zodat iedereen zich comfortabel kan voelen in hun eigen huid.

Savannah benadrukt dat ze haar keuze voor zelfbruiner puur uit persoonlijke voorkeur maakt en niet om anderen te kw*tsen of belachel!jk te maken.

Ze begrijpt dat niet iedereen haar keuze zal begrijpen of waarderen, maar het is belangrijk voor haar om zich zelfverzekerd en mooi te voelen.

Hoewel Savannah probeert om negatieve opmerkingen en reacties te vermijden, erkent ze dat sommige opmerkingen haar toch raken.

Ze vindt het teleurstellend dat mensen haar beschuld!gen van culturele toe-eigening of rac!sme, terwijl haar intentie simpelweg is om haar eigen uiterlijk te verbeteren met behulp van zelfbruiner.