Connect with us

Actueel

Jongetje van 11 stapt uit het leven na tragische grap waarbij zijn vriendinnetje haar eigen heengaan veinst

Ondanks de voortdurende inspanningen om p*sten aan te pakken, blijven kinderen slacht0ffer worden van deze verwoestende praktijk. Helaas hebben we keer op keer gezien dat de gevolgen van p*sten onomkeerbaar kunnen zijn.

Onlangs publiceerde Het Laatste Nieuws een verhaal dat ons opnieuw confronteerde met de harde realiteit van p*sten. Een meisje werd jarenlang gepest op school en zag geen andere uitweg meer.

P*sten beperkt zich echter niet tot schoolomgevingen. Ook online worden veel kinderen bl00tgesteld aan buitengewoon pijnlijke ervaringen. Het verhaal van de toen pas 11-jarige Tysen Benz is hartverscheurend.

Hoewel het incident plaatsvond in 2017, hebben we besloten dit artikel te publiceren als een herinnering aan de jongen. Daarnaast willen we nogmaals benadrukken dat p*sten moet stoppen.

Op 14 maart 2017 besloot Tysen een tragische keuze te maken en uit het leven te stappen, nadat hij het doelwit werd van een smakeloze grap op sociale media. Deze grap werd uitgevoerd door een meisje dat zijn vriendinnetje was.

Hoewel de exacte details van de grap niet bekend zijn gemaakt, deed zijn vriendinnetje zich voor als iemand anders. Ze benaderde Tysen en vertelde hem dat zijn vriendin was 0verleden.

De impact van deze vreselijke grap was zo verwoestend dat Tysen ervoor koos om niet langer te willen leven. Zijn moeder trof hem later die avond aan, nadat hij had geprobeerd zichzelf 0p te hangen.

Er werd nog geprobeerd om Tysen te redden door middel van kunstmatige beademing, maar het mocht niet baten. De volgende dag werd besloten om hem te laten gaan.

Katrina Goss, de moeder van Tysen, wees op sociale media de schuld!ge aan: “Ik ben mijn zoon kwijtgeraakt door een smakeloze grap die hem tot waanzin heeft gedreven,” vertelde ze destijds aan The New York Post.

Het meisje, destijds slechts 13 jaar oud, werd niet vervolgd. De r*chtbank oordeelde dat ze niet schuld!g was aan het 0verlijden van Tysen. Hoewel de grap verschrikkelijk was, werd deze niet als str*fbaar beschouwd.

Sinds het moment dat Tysen deze wereld heeft verlaten, plaatst zijn moeder berichten op de Facebookpagina “Together for Tysen”. Tot op de dag van vandaag blijft deze pagina actueel.

Laten we alstublieft waakzaam zijn als het gaat om de veiligheid en het welzijn van onze kinderen. Laten we samen opstaan tegen p*sten en p*stkoppen.

Deel dit artikel op sociale media om Tysen in herinnering te houden en bewustzijn te creëren over de verw0estende gevolgen van p*sten.