Connect with us

Actueel

Diana in diepe rouw bezoekt het grafje van haar dochtertje en belt in paniek haar man

Diana werd afgelopen dinsdag gec0nfronteerd met een hartverscheurend tafereel toen ze het grafje van haar dochtertje bezocht.

Tot haar grote ontsteltenis ontdekte ze dat de herdenkingsplek was vernield en in br*nd gestoken. De steen was pikzwart en de bloemen die ze had neergelegd waren weggegooid.

Met tranen in haar ogen vertelt Diana aan RTL Nieuws wat er is gebeurd.

Ze had net haar andere kinderen naar school gebracht en besloot even langs het grafje van haar 0verleden dochtertje te gaan, zoals ze bijna dagelijks doet. Maar deze keer werd ze overmand door verdriet en woede.

Dochtertje Britt is al bijna tien jaar niet meer bij hen. Op jonge leeftijd kwam ze te overlijden als gevolg van een epileptische aanval. Ze heeft de leeftijd van één jaar niet bereikt.

Het grafje van Britt is zwaar beschad!gd en nauwelijks te herstellen. De bloemen zijn weggegooid, de beelden zijn kapotgeg00id en de steen is in br*nd gest0ken.

Diana belde in paniek haar man Kevin op om hem het nieuws te vertellen. Ze was ontzet en kon niet begrijpen waarom iemand zoiets vreselijks zou doen.

“Ik heb geprobeerd de steen schoon te maken, maar het is niet gelukt. Hoe moet ik naar een verbrande steen kijken?

Hoe kan ik dit aan mijn kinderen uitleggen?”, vraagt Diana zich af, terwijl ze met haar emoties worstelt.

Het echtpaar heeft nog twee andere kinderen, een achtjarige zoon en een peuter.

Het uitleggen van de situatie rond het 0verleden zusje was al moeilijk genoeg, en Diana heeft geen idee hoe ze deze nieuwe vern!eling op een juiste manier aan hen kan uitleggen.

Er is een onderzoek gestart om de dader(s) op te sporen, maar dit zal naar verwachting een uitdaging worden, aangezien er geen camera’s op de plaats van de vern!eling in Heerlen, Limburg, zijn geïnstalleerd.

Diana benadrukt dat dit niet de eerste keer is dat zoiets is gebeurd. Enkele jaren geleden werden er ook al beeldjes vern!eld.

Voor Diana en haar gezin is het verlies van een dierbare al een van de ergste ervaringen die ze kunnen meemaken, en deze vernieling voegt daar nog een extra harde klap aan toe.