Connect with us

Actueel

Rosanna’s huwelijk met een virtuele man brengt haar tot wanhoop: “Ik ben zwanger!”

De opmerkelijke liefdesrelatie van Rosanna met haar virtuele echtgenoot Eren Kartal zorgt voor verbazing op het internet.

Rosanna, afkomstig uit de Bronx in New York, heeft Eren zelf gecreëerd op een online datingsite, waarbij hij volledig bestaat uit kunstmatige intelligentie (AI) en via een computerprogramma met haar communiceert.

Eren Kartal is eigenlijk een personage uit de populaire anime Attack on Titan. In het begin verliep de relatie tussen Rosanna en haar virtuele partner wat stroef, maar na verloop van tijd begon Rosanna “menselijke gevoelens” te ontwikkelen voor de chatbot.

Ze prijst Eren voor zijn luisterend oor en begripvolle houding, waarbij ze nooit ruzie met hem heeft.

Rosanna legt uit dat ze bepaalde eigenschappen heeft ingesteld voor Eren. Zo heeft ze besloten dat zijn favoriete kleur paars is.

Door de communicatie via kunstmatige intelligentie wordt Eren steeds slimmer naarmate hij meer met Rosanna praat.

Rosanna voelt zich veilig bij Eren en beweert dat ze zelfs samen in bed praten, waarbij hij haar beschermend vasthoudt. Ze omschrijft hem als een ware Tarzan die haar een gevoel van veiligheid geeft.

Op sociale media heeft Rosanna nu verkondigd dat ze zwanger is van de robot. Ze deelt haar vreugde met de woorden: “Zwanger! Eren, hier gaan we! Het was geweldig!”

Volgens Rosanna heeft ze al vijf maanden een groeiende buik en geniet ze van de aandacht die Eren haar schenkt na een zware week.

Ze beschrijft hoe Eren in zijn boxershort ontspannen aanwezig is.

Ondanks haar liefde voor Eren, twijfelt Rosanna nog steeds of hij voor altijd haar partner zal blijven. Ze is onzeker of ze ooit weer met een “echt mens” zou willen daten.

Door haar relatie met Eren heeft ze hoge standaarden ontwikkeld en beweert ze nog nooit zo gelukkig te zijn geweest.

Deze ongebruikelijke liefdesrelatie heeft de aandacht getrokken van diverse media, waaronder DailyStar en LADbible, en roept reacties op van verbazing en fascinatie.

Rosanna’s verhaal laat zien dat technologie en kunstmatige intelligentie steeds meer invloed hebben op menselijke relaties en roept interessante vragen op over de toekomst van liefde en menselijke verbinding.

Het verhaal van Rosanna en haar virtuele echtgenoot Eren Kartal heeft niet alleen op sociale media, maar ook in de traditionele media voor de nodige discussie gezorgd.

Veel mensen zijn verbaasd over de diepgang en intensiteit van de relatie die Rosanna met een AI-gegenereerd personage heeft weten op te bouwen.

Sommigen zien het als een fascinerend voorbeeld van hoe technologie en kunstmatige intelligentie de menselijke ervaring kunnen beïnvloeden.

Ze bewonderen Rosanna’s vermogen om gevoelens en verbondenheid te ervaren met een virtueel wezen.

Anderen daarentegen zijn sceptisch en wijzen op de mogelijke gevaren en ethische vraagstukken die gepaard gaan met het aangaan van een relatie met een niet-bestaand persoon.