Connect with us

Actueel

Ouders doen angstaanjagende ontdekking na verdwijning van hun 2-jarige kind op kinderopvang

Afgelopen donderdag werden Claire Irwin en haar man uit Cobourg, Canada, geconfronteerd met een angstaanjagende situatie toen ze hun dochtertje kwamen ophalen bij de kinderopvang.

Tot hun grote schrik was Vienna Rose Irwin sp00rloos verdwenen. Paniek en wanhoop vulden hun gedachten, en een intensieve zoektocht werd meteen gestart om het meisje te vinden.

Zowel de ouders, het personeel van de kleuterschool als de hulpd!ensten werkten zij aan zij om Vienna te lokaliseren.

Ook de behulpzame buurtbewoners van de Watch Me Grow Day Care sch0ten te hulp. Gregg Gotthelf, die tegenover de opvang woont, vertelde: “We begonnen meteen met zoeken.

We hebben elke achtertuin doorzocht in de hoop het meisje te vinden.”

Helaas werd uiteindelijk het levenl0ze lichaampje van Vienna aangetr0ffen in een put, zo meldt de Toronto Sun.

Het hartverscheurende nieuws trof de ouders diep. Claire en Clayton moesten afscheid nemen van het kostbaarste bezit in hun leven.

Om de ouders enigszins te steunen in deze moeilijke tijd, is er een inzamelingsactie gestart. Ericka Stapleton, de organisator, schreef het volgende: “Vienna is niet langer bij ons.

Ze heeft nu engelenvleugels. Ze was het mooiste en liefste meisje, en tijdens haar korte leven heeft ze velen geraakt.”

“Dit tragische en plotselinge verlies heeft de familie Irwin en onze hele kleine gemeenschap geschokt. We zijn allemaal gebr0ken van verdriet.”

De ouders ontvingen talloze berichten en cond0leances op sociale media, vooral op hun Facebook-pagina’s, als blijk van steun en medeleven.

Ondertussen is er een onderzoek gestart naar het handelen van de kinderopvang door de autoriteiten.

Volgens The New York Post werkt het personeel volledig mee aan het onderzoek, terwijl er wordt gekeken naar de omstandigheden rondom het tragische incident.

Het verlies van Vienna heeft een diepe impact gehad, niet alleen op haar ouders, maar op de hele gemeenschap.

De herinnering aan het lieve meisje zal voortleven, en haar onschuldige leven zal nooit vergeten worden.

Het is een hartverscheurende herinnering aan de fragiliteit van het leven en een herinnering om altijd waakzaam te zijn als het gaat om de veiligheid en het welzijn van onze kinderen.

Hoewel het verdriet en de rouw overweldigend zijn voor de ouders van Vienna, is er ook een gevoel van onbegrip en ongeloof over hoe dit heeft kunnen gebeuren in de kinderopvang.

De gemeenschap vraagt zich af hoe het mogelijk is dat het personeel niet heeft gemerkt dat Vienna wegliep zonder toezicht.

Het onderzoek dat is ingesteld, heeft tot doel de omstandigheden en mogelijke tekortkomingen in de kinderopvang aan het licht te brengen.

De autoriteiten zullen grondig onderzoeken hoe het incident heeft kunnen plaatsvinden en welke maatregelen er mogelijk genomen moeten worden om de veiligheid van kinderen in kinderopvangcentra te waarborgen.