Connect with us

Actueel

‘Mijn vrouw slaapt met andere mannen terwijl ik moet filmen en toekijken’

De Amerikaanse Sarai en Dakota hebben al twaalf jaar lang een opmerkelijke en voor hen gelukkige relatie. Wat hun situatie zo uniek maakt, is dat ze een niet-traditionele benadering hebben als het gaat om hun s*ksleven. Sarai heeft namelijk s*ksuele ontmoetingen met andere mannen, terwijl Dakota moet toekijken en haar handelingen moet filmen.

Hun relatie is zeker apart te noemen, en ze hebben hun verhaal gedeeld op het YouTube-kanaal ‘Soft White Underbelly’. In het interview vertellen ze hoe hun relatie zich heeft ontwikkeld. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, waren ze allebei actief in de BD*M-wereld. Dakota was oorspronkelijk de meester van Sarai, maar na verloop van tijd groeide hun relatie uit tot het beoefenen van sw*ngen.

Na een tijdje besloten ze te stoppen met sw*ngen en begonnen ze met het verkennen van tri00tjes. Uiteindelijk is de situatie geëvolueerd naar een punt waarop Sarai geen intiem contact meer heeft met Dakota, maar alleen nog met vreemde mannen.

Hoewel dit voor veel mensen misschien moeilijk te begrijpen is, is Dakota gelukkig in zijn relatie. Hij blijft zijn vrouw trouw, ondanks dat zij andere s*ksuele partners heeft. In het interview geeft hij toe dat het vernederend kan zijn, maar dat het hem niet stoort. Hij zegt: “Het is vernederend, maar het geeft me ook een goed gevoel om te zien dat een andere man beter presteert dan ik.”

Hij erkent dat hij zich soms minder mannelijk voelt, maar in alle eerlijkheid is hij bereid om zijn vrouw gelukkig te maken. Hij zegt: “Dit is wat ze wil en het maakt haar gelukkig, dus dan maakt het mij ook gelukkig.”

Sarai is van mening dat mannen meer nederig moeten zijn en moeten luisteren naar de wensen van hun partners. Ze heeft een voorkeur voor donkere mannen en verwacht dat Dakota zich onderdanig opstelt.

Natuurlijk ontvangen Sarai en Dakota veel kritiek vanwege hun onconventionele relatievorm. Maar volgens Sarai komt dit vooral voort uit onbegrip van mensen die het gewoon niet kunnen begrijpen. In de video hieronder kun je het volledige interview bekijken en meer inzicht krijgen in de dynamiek tussen Dakota en Sarai.

Het verhaal van Sarai en Dakota illustreert opnieuw dat er vele verschillende vormen van relaties en s*ksualiteit bestaan. Hoewel hun situatie voor sommigen moeilijk te begrijpen is, is het belangrijk om open te staan voor diverse perspectieven en te erkennen dat ieder individu zijn eigen unieke behoeften en voorkeuren heeft. Het belangrijkste is dat beide partners zich comfortabel en gelukkig voelen in hun relatie, zelfs als dat betekent dat ze buiten de traditionele normen treden.