Connect with us

Actueel

Cheryl heeft samen met haar veel jongere echtgenoot grote plannen: ‘Ik wil een kind van hem’

Cheryl (62) en Quran (25) zijn een spraakmakend stel dat de aandacht trekt op TikTok. Ze delen regelmatig filmpjes over hun leven en hebben onlangs hun huwelijk gevierd.

Het leeftijdsverschil van 37 jaar heeft voor veel opschudding gezorgd op social media, maar het koppel trekt zich niets aan van de negatieve reacties en heeft zelfs plannen voor gezinsuitbreiding.

Cheryl en Quran hebben aangegeven dat ze dolgraag een kind willen en zijn daarom op zoek naar een surrogaatmoeder.

Hoewel dit veel reacties heeft opgeroepen, zijn ze vastberaden om hun droom te verwezenlijken en samen een gezin te stichten.

Het paar leerde elkaar in 2015 kennen toen Quran nog maar 15 jaar oud was. Hoewel er destijds geen sprake was van een relatie, vonden ze elkaar later terug en ontwikkelden ze een sterke band. In 2020 besloten ze om te trouwen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Hoewel het leeftijdsverschil tussen Cheryl en Quran groot is, zijn ze gelukkig en genieten ze van elkaars gezelschap.

Quran heeft duidelijk gemaakt dat hij zich niet laat beïnvloeden door de negatieve reacties en dat hij zijn vrouw onvoorwaardelijk zal steunen. Hij houdt van Cheryl en ziet haar als zijn soulmate, ongeacht haar leeftijd.

Het koppel heeft veel steun gekregen van hun fans op TikTok, die hen aanmoedigen om hun dromen na te jagen en te genieten van het leven samen.

Hoewel het vinden van een surrogaatmoeder een uitdaging kan zijn, zijn ze vastbesloten om hun wens te vervullen en samen een gezin te stichten.

Het verhaal van Cheryl en Quran laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat leeftijd slechts een getal is. Hoewel sommige mensen moeite hebben om dit te begrijpen, hebben Cheryl en Quran bewezen dat ze gelukkig kunnen zijn, ondanks hun leeftijdsverschil.

Ze blijven zich richten op hun toekomst samen en hun gezamenlijke doelen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.