Connect with us

Actueel

Vrouw (57) die voor kinderen van overleden ex zorgt, slachtoffer van geweld door kinderen

Gezinnen van gemengd ras zijn niet altijd gemakkelijk. Kara, 57, kan daar nu over praten. In LINDA legt ze uit wat de kinderen van haar ex-man haar hebben aangedaan en dat Carla altijd goed voor ze is geweest.

“Tot tien jaar geleden had ik een samengesteld gezin met mijn partner, zijn zoon, zijn dochter. De biologische moeder van de twee kinderen was verhuisd en wilde niets meer met haar kinderen te maken hebben. Vanaf dat moment ben ik eigenlijk hun moeder.” Zo voelt het tenminste.”

“Ik was er de hele tijd voor ze, maar desondanks deden de kinderen meerdere pogingen om contact met hun moeder op te nemen. Het eindigde altijd in een teleurstelling voor hen. Ik heb medelijden met ze, want het laatste wat je in hun leven wilt, is niet het leven van hun moeder.” .”

echtgenoot stierf

In 2013 gebeurde er iets vreselijks. Carla’s echtgenoot stierf plotseling en vanaf dat moment werd zij de officiële voogd van de kinderen. “We zijn nu 10 jaar verder en ik heb een nieuwe relatie. Daardoor willen zijn kinderen niet meer met me praten.”

gebruikt

Ik probeerde ze te vragen waarom, maar ze negeerden me. Voorstellen om samen iets te ondernemen, zoals een lunch of een uitgebreid diner, bleven onbeantwoord. Ze hoefden mijn nieuwe partner niet te ontmoeten en wilden nauwelijks met me praten. Ik vond ze buitengewoon ondankbaar en voelde me misbruikt. ”

“Als ze geld nodig hebben of hulp bij de verhuizing, vind ik het prima. Natuurlijk kan ik als stiefmoeder al het huishouden doen, maar ze hebben me niet meer nodig. Het doet me pijn en ik denk niet dat ik het verdien.” het. Zoon blokkeerde me zelfs op WhatsApp.”